Echipament Camping - Cort, Pat, Scaun - Sugestii !!!

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Vlad Pavlovici
senior member

Mesaj de Vlad Pavlovici » 22 Feb 2008 15:41

Toate corturile date ca exemplu in articolul de mai sus sunt corturi in care am stat, pe care le cunosc si pe care pot sa le recomand.

Ca sa vezi mai multe opinii, uite-te pe forumurile englezesti (cel mai bun forum dupa parerea mea este www.carpforum.co.uk ) si pe un site specializat in corturi, www.bivvies.co.uk Aici gasesti inclusiv un material despre Double xxx Extreme http://www.bivvies.co.uk/Reviews/nash_d ... treme.html

mihai florescu
senior member

Mesaj de mihai florescu » 22 Feb 2008 15:51

Nu crezi ca ai fi mai castigat sa ai un cort pe care sa il montezi in 7-8 minute, in comparatie cu timpul, destul de mare, de care ai nevoie ca sa pui Stalker-ul+winterskin? Am avut Stalker timp de doi, deci vorbesc din experienta.
cit timp dureaza sa il montezi?cred ca daca l-ai folosit 2 ani ai fost multumit altfel ....In acesti 2 ani nu ai gasit sau nu ti-ai permis un altfel de cort din moment ce Stalker nu corespundea cerintelor?

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 22 Feb 2008 18:46

Marian, nu imi ia mai mult de 10min sa montez Stalker-ul, iar winterskin-ul inca 3. Toate astea singur. Daca pt un sfert de ora merita sa-l schimb... Nu particip la competitii unde vremea te poate obliga la un cort mai "rezistent". Daca pun si storm poles (pichetii aceia lungi) nu mi-e frica de vreme. Iar daca vremea e chiar insuportabila plec acasa ca si-asa nu prind peste.
Carpfishing... A way of life!

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 22 Feb 2008 20:31

@dan cristian

In general , cand vrei sa te interesezi despre un produs, este indicat sa ceri pareri si sfaturi de la persoane care nu lucreaza in domeniu(angajati sau patroni de magazine de pescuit).
Altfel, eu care sunt distribuitor Pelzer, o sa-ti recomand cortul lor ca fiind cel mai tare. Vlad Pavlovici, care lucreaza pentru concurenta mea, iti va recomanda Nash..... Este greu sa fi impartial , mai ales cand din asta castigi bani ! :D Si sa nu fie cu suparare, in toate domeniile este asa ! ;-)

Vlad Pavlovici
senior member

Mesaj de Vlad Pavlovici » 22 Feb 2008 21:03

Nu lucrez pentru concurenta ta (iar de calomnii sunt satul, cum presupun ca esti si tu) si sunt cel putin la fel de obiectiv ca si tine in ceea ce spun. Ti-ai spus parerea despre corturi si mi-am spus-o si eu. Mai departe e decizia celor care citesc.

marian_oprea
member

Mesaj de marian_oprea » 22 Feb 2008 22:24

Vladut, ai perfecta dreptate! Tu poti recomanda corturile Pelzer ca fiind cele mai bune, ca doar toti castigam bani din recomandarile pe care le facem.. :D

marian_oprea
member

Mesaj de marian_oprea » 22 Feb 2008 22:54

Mihai, cred ca nu am avut nevoie de altceva. Pescuiam pe o balta unde il puneam pe ponton, ca pe un al doilea acoperis, de siguranta. Datorita formei, Stalker-ul se mentine prin propria greutate. Genul asta de corturi mi se par foarte utile in anumite situatii, motiv pentru care mai am si acum un Nash Outlaw.

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 23 Feb 2008 01:05

Ok, la cort, sa spunem ca m-am cam hotarat si alegerea este Nash Double xxx Extreme 2 Man (momentan, fara winterskin, il lasam mai in apropierea toamnei), totusi daca mai sunt pareri, pro/contra, le astept cu cea mai mare placere.
Acum a venit randul patului (2buc) si a sacilor de dormit(2buc), deci daca aveti bunavointa, recomandati-mi o "configuratie", care sa fie undeva la 1000 lei (1pat+1sac) - Nash, Jrc, Laserfish sau alte marci.
De la JRC, ar fi, potentiale variante :
- Cocoon Bedchair (Weight 8.0kg, Rated to 140kg, Dimensions 200 x 85cm) - 650 lei
- Stealth Bedchair (Weight 8.8kg, Rated to 190 kg, Dimensions 200 x 89cm) - 650 lei
- Sac de dormit : Stealth Plus Bag With Zip-Out Liner (este conceput pentru patul Stealth) - 325 lei
Iar, de la Nash :
- Pat Indulgence 3/4picioare - 750/800 lei
- Pat Indulgence Mark 3 - 800 lei
- Sac de dormit Snug Bug Xtreme - 300 lei
Am mai gasit doua variante :
- SLJ 513 - de la Laserfish - 330 lei.(poza I)
- Bivak III de la Hannah - 200 lei.(poza II) http://www.hannah.cz/en/produkty/zima-2 ... k-iii.html
Imagine
Imagine

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 25 Feb 2008 17:28

Chiar nu a folosit nimeni, produsele mentionate mai sus ? Stie cineva sa-mi spuna ceva despre ele, care se merita si care nu ?

Multumesc

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 25 Feb 2008 21:25

Cauta detalii despre cortul Prologic 2 pers.(1.70m inaltime si montaj rapid). Costa cca. 900 ron !!! ;-)
Iar la paturi, mai sunt multe variante la preturi mai decente gen 3-400 ron...
sac dormit Fox...cauta detalii(sau Ultimate , foarte bun si accesibil) ;-)

Scrie răspuns