O sa bateti ceva........campii......... mai rau ca oile lui Jiji alergate de cainii de la stanaRazvan.D scrie:@Vlasin Florin
vrabia malai viseaza,iti aduci aminte cand ne-ati batut ultima oara?
prin anii '90 a fost ultima voastra victorie in fata cainilor
,si sa vezi cum si anul asta vom lua 4 din 6 cu ''poli''
nu sti zicala?cand batem la timisoara''(dinamo)'',batem in toata tara![]()
![]()
steaua-cfr
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Tilea Gabriel
- Moderator
Ultima oară modificat 29 Feb 2008 09:55 de către Tilea Gabriel, modificat 1 dată în total.
Powered by two rods
- Vlasin Florin
- maniac
@razvan
ca sa fiu fan a lui dinamo,in primul rind ar trebui sa recunosc ca mi-e dor de ceausescu
e ceva in neregula cu voi care sinteti fani ai ciinilor
echipa asta reprezinta tot ce e mai rau in sportul romanesc,trebuia desfintata in 90 
parca ati pierdut si in cupa,dar nu mai stiu cu cine
sinteti la pamint frate
in meciul steaua cu cfr-1-3 rezultat final,poate facem o bursa a pariurilor pe meciul asta.
hai CFR
ca sa fiu fan a lui dinamo,in primul rind ar trebui sa recunosc ca mi-e dor de ceausescu
parca ati pierdut si in cupa,dar nu mai stiu cu cine
in meciul steaua cu cfr-1-3 rezultat final,poate facem o bursa a pariurilor pe meciul asta.
hai CFR
- apetrea adrian
- senior member
echipa de liga secunda cu 80% jucatori de liga 1 ,daca te uiti la clasament brasovul nu a pierdut multe puncte si vor intra in liga 1 la pasapetrea adrian scrie:fratilor ati luat-o razna cu cfr-ul asta!am vazut aseara.ce draq o echipa care se vrea atat de tare deabia a jucat ceva cu o echipa de liga secunda!vai de capul lor!
- apetrea adrian
- senior member
nu uitati ca,clujul joaca cu steaua si deci implicit andone a facut o echipa aseara ceva mai slabuta contra brasovului pastrandusi ceva titulari pt duminica la urma urmei pe andone il intereseaza mai mult campionatul decat cupa ,sant curios cum se vor prezenta duminica clujenii la capitolul conditie fizica