aparat de vidat?

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 01 Mar 2008 08:07

tibi micu scrie:pai de....unii mai prind si crapi...altii carasi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Care din voi pescuieste la caras??? :roll: :roll: :mrgreen:
Care ati comis-o? :lol: :lol:
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 01 Mar 2008 10:06

florioro scrie:
tibi micu scrie:pai de....unii mai prind si crapi...altii carasi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Care din voi pescuieste la caras??? :roll: :roll: :mrgreen:
Care ati comis-o? :lol: :lol:
scz pt off topic

cred ca trebuie un topic nou deschis despre .....cum prindem carasii..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 01 Mar 2008 10:30

corect tybi :!: unii mai au si telescopice si mai cresc si rame :lol:

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 01 Mar 2008 12:54

@gusti,

gasesti la supermarket-uri aparate de vidat. nevastamea are unul de la zepter. eu am vidat bile si le-am tinut in frigider (nu in congelator). atentie, trebuie sa le usuci bine inainte, daca sunt proaspete se deformeaza cand le videzi.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 01 Mar 2008 19:01

[quote="Vlasin Florin"][quote="tibi micu"]pai de....unii mai prind si crapi...altii carasi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
corect tybi :!: unii mai au si telescopice si mai cresc si rame :lol:[/quote]

...@vlasinee... unii au shimano tribal ,mai nou,senzori de ultima generatie...deci incearca ....dar anul trecut unii ASI,nu prindeau decat CARASI..Gusti e martor! :mrgreen: si sa nu uit cu un telescopic ,cu inel SIC_SIC s-a luat CRAP..aici si Jenel a fost martor :P :P

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 01 Mar 2008 20:44

@tybi
1-de cite ori sa iti spun ca nu haina il face pe om si sculele de firma pe voi pescari de crap .
2-intreaba colegii de forum ce cite ori la o bila de 20mm au avut si cite un caras,care e problema :?:
3-azi m-ai prins intr-o zi nasoala :evil:
4-v-am provocat la concurs si inca asteptam un raspuns..................
5-hai sa fim cinstiti unii cu altii si sa ne spalam rufele in public ;-) voi ati invatat de la noi sau noi de la voi,ca nu e rusine sa recunosti.
6-consider ca o sa vb pe picior de egalitate cel putin in momentul in care unul dintre voi o sa prinda un crap care la cintar o sa aiba 2 cifre........
7-pina nu aceptati provocarea la concurs consider ca numai gura e de voi mistretilor si o sa va ignoram ca pe niste obleti :lol: :lol: :lol:

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 01 Mar 2008 21:08

6-consider ca o sa vb pe picior de egalitate cel putin in momentul in care unul dintre voi o sa prinda un crap care la cintar o sa aiba 2 cifre........
doaua cifre pot fi si cu virgula( ceva de genu 0,7? :mrgreen:

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 01 Mar 2008 22:20

CRED CA POT SA IAU CUVINTUL.in numele lui Janu si al lui Tibi declar sezonul deschis Vlasinee. dar in ce super market gasesc un aparat de vidat?am intrebat si in Kora in Szeged si degeaba :!: help please.

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 01 Mar 2008 22:45

florin are dreptate a aparut o noua subspecie de Caras care roade bile de 20 la greu.si toti la el se ingramadesc.e greu sa iti recunosti infringerea .si ce daca am furat meserie de la capra cea lanta ? e interzis?am intrebat ca si noi e oameni. e interzis oameni buni? :mrgreen:

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 01 Mar 2008 23:38

gusti scrie:... dar in ce super market gasesc un aparat de vidat?...
la selgros ai incercat?
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

Scrie răspuns