Berkley Trilene

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Razvann
junior member

Berkley Trilene

Mesaj de Razvann » 17 Mar 2008 21:42

Am pus acest fir pe mulinete anul asta - 0.36. La prima partida de pescuit doua fire rupte, unul retezat dupa aruncare (parca era taiat cu foarfeca) si altul in drill.
Ce stiti despre ...el ....o fi fost intamplare :-? sau le dau jos si incerc altceva...nu de alta dar nu vreau sa-mi fac nervi tot sezonul....
Am vazut Kristonite sau Beast Master No Escape (asta nu l-am gasit inca la role mari - 500 m ca ar fi un fir super. Am avut de 0.4 si este un fir fara elasticitate, excelent pentru plantat si extrem de rezistent)

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 17 Mar 2008 22:49

eu inainte de a lua un fir indiferent de la cine il testez la nod,si pana acum nu am avut niciodata surprize neplacute.
daca un fir este vechi poate sa fie ceea mai cea firma ,il pocnesti ca ata de papiota
APCR-CS CARPZONE

DANEZU
member

Mesaj de DANEZU » 18 Mar 2008 20:15

Am folosit modelul Berkley Triliene Gold 0.31 timp de 2 ani, l-am intors dupa primul an si a fost perfect. Incearca ceva un diametru mai mic de exemplu Shimano Tehnium 0.30. si pe acesta aseaza-l pe tamburii de rezerva.
Numai bine si fire intinse !!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro

Scrie răspuns