Alivio???
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
BogdanPopa
- member
-
BogdanPopa
- member
ca orice companie care produce ceva (nu panica) cei de la shimano au produse accesibile tuturor (adica alivio) si produse de xxx (tribal). normal ca fiind cel mai ieftin produs al lor nu este si calitativ si aici ma refer incepand de la finisaje pana la adevaratul test: cel de a pescuii cu ele in toate conditiile posibile (aici nu ma refer pescuit marin sau rapitori asta ca sa nu sara altii pe capul meu si doar la cel al crapului).
-
BogdanPopa
- member
- apetrea adrian
- senior member
-
BogdanPopa
- member
salutare!!
eu mi-am cuparat recent 2 lansete maver seria 403 de 3.60 3,5 lbs din 3 buc. si sunt multumit de ele inca nu pot sa spun prea multe ca nu am pescuit cu ele decat de 3 ori.si eu am cautat mult timp sa imi cumpar lansete si pana la urma la astea m-am oprit....eu am dat o parere
numai bine!!!
eu mi-am cuparat recent 2 lansete maver seria 403 de 3.60 3,5 lbs din 3 buc. si sunt multumit de ele inca nu pot sa spun prea multe ca nu am pescuit cu ele decat de 3 ori.si eu am cautat mult timp sa imi cumpar lansete si pana la urma la astea m-am oprit....eu am dat o parere
numai bine!!!
-
BogdanPopa
- member
Arunca-ti privirea tot spre Maver. Au bete si din 2 bucati, 3,5 Lbs la preturi bune. Ale mele-s din seria 202, 3Lbs, si-s foarte multumit de ele. Arunc greutate destul de mare....recunosc, am incercat sa le rup din aruncare, dar n-am reusit.... inca.BogdanPopa scrie:Andrei multumesc dar vreu ca betele sa fie din 2 bucati ..mai astept alte sfaturi.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI