Cort Nash Hooligan 2 persoane

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
adiszor
new member

Cort Nash Hooligan 2 persoane

Mesaj de adiszor » 14 Apr 2008 23:13

Salutari tuturor :-) vreau sa-mi cumpar un cort si am cam 650 RON asa ca m-am oprit la Cort Nash Hooligan 2 persoane.
Ce parere aveti de acest produs merita bani sau sant si alte variante la pretul asta sau imi recomandati sa mai pun ceva bani deoparte???

DANEZU
member

Mesaj de DANEZU » 15 Apr 2008 17:59

Salut,
cortul este destul de Ok la banii acestia. Se monteaza relativ usor in doua persoane si ceva mai greu de unul singur( 20min). Este foarte incapator, este suficient de inalt, ancorat bine este destul de solid, ocupa putin spatiu la transport........etc. Parerea mea: CUMPARA si te vei convinge.
Sa-l stapanesti sanatos!!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro

adiszor
new member

Mesaj de adiszor » 15 Apr 2008 21:08

Am mai gasit ceva cort tot cam la acelasi pret dar nu prea are detalii iar pe google nu-l gasesc ...
Cort X2 Cyber 3
sau ar mai fi Navigator 2 Pret: 690.00 RON fara Navigator 2 Winter Skin care mai costa 345.00 RON

haideti oameni dati-va cu parerea ... maine poimaine tre sa plec pe balta si trebue sa ma hotarasc :roll:

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 15 Apr 2008 21:22

Mai cauta si pe alte site-uri.....
Unele dintre ele chiar au o oferta variata si bogata la sectiunea camping(corturi) !
Vezi si tu pe magazine online ,sau am inteles ca Vladut Mateianu de la Senzor are ceva corturi la preturi decente.
Practica , pe balta se face!!!

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 16 Apr 2008 11:20

la banii astia Navigator2 e cea mai buna alegere. Navigatorul are bare de aluminiu, pe cand Outlaw are de fibra. L-am vazut s va spun sincer ca am ramas uimit. Deci si romanii pot face lucruri de calitate la preturi normale.

Scrie răspuns