greys platinum
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
suciudaniel
- junior member
@Suciu Daniel
Daca ma intrebi care sunt variantele la care m-am gandit, iata-le:
Century FG (Future Generation)
Harrison Ballista
Free Spirit E Class
Nu sunt expert in scule de pescuit, dar la 180-190 lire te incadrezi pentru una dintre acestea. Cred ca sunt firme care au un renume si o reputatie solida.
Daca ma intrebi care sunt variantele la care m-am gandit, iata-le:
Century FG (Future Generation)
Harrison Ballista
Free Spirit E Class
Nu sunt expert in scule de pescuit, dar la 180-190 lire te incadrezi pentru una dintre acestea. Cred ca sunt firme care au un renume si o reputatie solida.
- vladut mateianu
- veteran
Senzor a fost in 2006-2007 reprezentantul Greys in Romania. Intr-adevar, lansetele Greys Platinium au avut probleme.Am avut 6 bucati rupte(in zona spigotului).Dar, clientii nu au avut de suferit, deoarece lansetele au garantie pe viata, iar noi le-am schimbat.Apoi, in cca. 3 luni Greys ne-a trimis tronsoanele rupte.... Problema este ca sunt lucrate pe blankuri coreene(nu englezesti) si dupa o perioada de folosinta incep sa cedeze.
De aceea, chiar daca le avem inca in magazin la vanzare, eu nu le recomand la nimeni.....
De aceea, chiar daca le avem inca in magazin la vanzare, eu nu le recomand la nimeni.....
- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
-
suciudaniel
- junior member
- vladut mateianu
- veteran
Daniel, la telefon imi este mai greu, doar seara tarziu sunt mai liber...
Dar poti sa-mi scri la vladut@senzor-team.ro si iti raspund negresit !
Dar poti sa-mi scri la vladut@senzor-team.ro si iti raspund negresit !
@Vladut, sti bine ca eu NU pup in CUR pe nimeni! Dar ai toata STIMA mea ca TU, ca comerciant, NU recomanzi o scula naspa. Jos sapcavladut mateianu scrie:Senzor a fost in 2006-2007 reprezentantul Greys in Romania. Intr-adevar, lansetele Greys Platinium au avut probleme.Am avut 6 bucati rupte(in zona spigotului).Dar, clientii nu au avut de suferit, deoarece lansetele au garantie pe viata, iar noi le-am schimbat.Apoi, in cca. 3 luni Greys ne-a trimis tronsoanele rupte.... Problema este ca sunt lucrate pe blankuri coreene(nu englezesti) si dupa o perioada de folosinta incep sa cedeze.
-
suciudaniel
- junior member
Daniel, eu am bete Century ( NCS).... ce altceva a-si putea sa-ti recomand?suciudaniel scrie:chiar nu mai stie nimeni ce lansete sunt cele mai "bune"?
cristi tu ce sfaturi ai putea sa-mi dai?
daca nu vreti sa faceti reclama nr. de telefon si va sun
daca ai 4000 ron, vinde bunul meu prieten Bebe Ckelemen 4 NCS-uri. Dai un ban dar ai First Class of the World
- vladut mateianu
- veteran
In curand, vor aparea pe piata modelul Venture SNZ
create special de Steve Briggs pentru piata romeneasca. Prototipul a fost deja testat de Simon Crow, care nefiind un aruncator de elita, a reusit sa depaseasca 160 m !!!!!!
Batul va avea urmatoarele caracteristici : 3.90 m, 3.5 lb, inel plecare 50 mm, actiune de varf, slim si...maximum 300 euro. (facut pe blankuri Harrison ).
Se pare ca la Expo Aventuri va putea fi disponibil si testat !
Batul va avea urmatoarele caracteristici : 3.90 m, 3.5 lb, inel plecare 50 mm, actiune de varf, slim si...maximum 300 euro. (facut pe blankuri Harrison ).
Se pare ca la Expo Aventuri va putea fi disponibil si testat !
- Dan Cotelici
- veteran