Help??????????
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
BogdanPopa
- member
-
BogdanPopa
- member
da ma da vezi tu ala a fost record neomologat ca nu am putut sa-l cantarim. referitor la okuma scrie pe tambur ca ia 420 de 0.35 da nu ia decat maxim360 metri ???
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
- George Iorga
- maniac
-
BogdanPopa
- member
- George Iorga
- maniac
De PL-865 nu zic nimic ca le am doar de anul asta si-am iesit doar de 2 ori cu ele ...dar PL-860 le-am pescuit anul trecut si pot sa spun ca in axul manivelei e joc atat cat e in bilele din rulmentiliviu68 scrie:As vrea si eu sa cumpar powerline 865.
Daca le folositi de ceva timp ati constata daca fac joc la axul manivelei?
Eu am una Axeon luata second ptr spod, ceva mai folosita, si am constatat un asemenea joc care ma deranjeaza.
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
[/quote][De PL-865 nu zic nimic ca le am doar de anul asta si-am iesit doar de 2 ori cu ele ...dar PL-860 le-am pescuit anul trecut si pot sa spun ca in axul manivelei e joc atat cat e in bilele din rulmenti
adica mai de loc...in schimb e un joc mic la nivelul imbinarii cu bratul manivelei (balamaua care permite rabatarea manerului) ! Probabil sistemul folosit la pliere nu poate anula complet jocul in acel punct dar atata timp cat miscarea e circulara nu vad de ce ar fii o problema ![/quote]
Exact la jocul asta ma refer. La alte modele de okuma nu l-am vazut asa accentuat, in schimb la Axeon era chiar deranjant. Sunt curios daca jocul devine din ce in ce mai evident in timp.
Exact la jocul asta ma refer. La alte modele de okuma nu l-am vazut asa accentuat, in schimb la Axeon era chiar deranjant. Sunt curios daca jocul devine din ce in ce mai evident in timp.