Balta langa Bucuresti
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Balta langa Bucuresti
Salut.
As vrea sa stiu si eu niste balti in jurul Bucurestiului la care se prinde peste cat de cat maricel 1-2 kg (crap)
Conditiile ar fi sa se poata ajunge cu transportul in comun (n-am masina) si taxa sa fie max 200-250k.
Eventual, daca se poate, si garantia ca daca ma duc acolo nu iau tzeapa. :)
Mersi anticipat pt eventualele raspunsuri
As vrea sa stiu si eu niste balti in jurul Bucurestiului la care se prinde peste cat de cat maricel 1-2 kg (crap)
Conditiile ar fi sa se poata ajunge cu transportul in comun (n-am masina) si taxa sa fie max 200-250k.
Eventual, daca se poate, si garantia ca daca ma duc acolo nu iau tzeapa. :)
Mersi anticipat pt eventualele raspunsuri
Imi pare rau ca te dezamagesc dar, nu mai exista demult asa ceva (mai ales sambata si duminica). Indiferent de ce o sa auzi de la altii, ca au prins etc, sa nu-i crezi. Daca vrei fa un experimient si mergi saptamanal pe orice (toate) balta cu taxa pana in 400.000 pe o raza de 50km in jurul bucurestiului, te vei convinge ca nu prinzi peste.
Eventual o sa inveti sa intzepi apa foarte bine.
Eventual o sa inveti sa intzepi apa foarte bine.
In principiu Bursucu' sceptic are dreptate. Dar, cu riscul de a-mi lua castane pe forum, indraznesc sa-ti propun niste locatii apropiate de Bucuresti si la un pret cat de cat mai accesibil, unde am prins/vazut ciortan si nu numai:
Afumati 5 - 250 k - se pescuieste si noaptea
Ganeasa 1 - 300 k
Sindirlita - 400 k - la capatul ingust
Belciugatele (balta mica din sosea) - 300 k
De cand s-a incalzit puternic nu prea am mai luat cine stie ce. De prisos sa-ti spun ca in w/e atmosfera pe aceste balti e de multe ori insuportabila din cauza de mitocani/manele/mici.
Spre Giurgiu ar mai fi balti. N-am auzit de rau de Chitza (300 k) si Bujoreni (200 k), dar cine stie care e realitatea in teren.
Afumati 5 - 250 k - se pescuieste si noaptea
Ganeasa 1 - 300 k
Sindirlita - 400 k - la capatul ingust
Belciugatele (balta mica din sosea) - 300 k
De cand s-a incalzit puternic nu prea am mai luat cine stie ce. De prisos sa-ti spun ca in w/e atmosfera pe aceste balti e de multe ori insuportabila din cauza de mitocani/manele/mici.
Spre Giurgiu ar mai fi balti. N-am auzit de rau de Chitza (300 k) si Bujoreni (200 k), dar cine stie care e realitatea in teren.
-
Andrei Tianu
- member
- carpkiller
- veteran
Inceraca in Tineretului ! Este plin de ciortan si din cate am auzit si crap mai mare. Eu am fost la plimbare prin zona si m-am interesat. Taxa este de 250mii/zi/2-3lansete. Nu iei pestele si nu dai noaptea. Daca-l vrei acasa se poate plati. Nu am incercat si nici nu cred ca o sa incerc f curand pt. ca prea imi convine sa dau la peste in mijlocul orasului.