de unde pot cumpara sirop de porumb
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
Re: exact
Cezar, dezvolta te rog....PANAIT CEZAR scrie:Domnule Cristian Surdu,aveti dreptate 50%.
- Tilea Gabriel
- Moderator
@ Mariusmarius.tim scrie:Incearca Mais sucre de la Sensas poate ai o surpriza placuta...alex_moso scrie:am fost la metro dar nu am gasit nimic:(...o sa mai caut prin hypermarketuri sau as putea incerca la o cofetarie, desi nu cred ca cei de acolo imi vor spune de unde il achizitioneaza...daca nu, raman la laptele de porumb consacrat, al unui coleg de site
daca il si ajuta putin cu ........ceva ................iaca mulsul e gata !
Powered by two rods
- marius.tim
- veteran
Stii cum se zice Gabi ,, D-zeu ati da da' nu-ti baga in traista"Tilea Gabriel scrie:@ Mariusmarius.tim scrie:Incearca Mais sucre de la Sensas poate ai o surpriza placuta...alex_moso scrie:am fost la metro dar nu am gasit nimic:(...o sa mai caut prin hypermarketuri sau as putea incerca la o cofetarie, desi nu cred ca cei de acolo imi vor spune de unde il achizitioneaza...daca nu, raman la laptele de porumb consacrat, al unui coleg de site
daca il si ajuta putin cu ........ceva ................iaca mulsul e gata !
Team Select Bait Romania
-
- veteran
Salut
Lapte de porumb Nitu la senzor pe site
http://www.senzor-team.ro/produse.php?id=37&id2=39
Au si sirop de porumb
Si acum intrebarea clasica care e diferenta intre lapte de porumb si sirop de porumb? Banuiesc ca unu e obtinut prin presare la rece altul prin alte metode chimice ......
Au si sirop de porumb
Si acum intrebarea clasica care e diferenta intre lapte de porumb si sirop de porumb? Banuiesc ca unu e obtinut prin presare la rece altul prin alte metode chimice ......
- marius.tim
- veteran
Intrebarea asta a ajuns la fel de clasica ,ca si chestia cu oul si gaina,nu cred ca vei afla ceva, cu toate ca multi de pe forum stiu raspunsul Stii cum e business are businessman.fishing scrie:Salut
Au si sirop de porumb
Team Select Bait Romania
- cornelserbu
- senior member
@ alex_moso
Principalele calitati ale "laptelui de porumb" de la Tata Nitu sunt in numar de 4 si anume: 1 liant ; 2 indulcitor; 3 conservant si 4 si cel mai important...prinde peste
Tu spui ca ai nevoie de indulcitor...iti recomand melasa, sau zaharul pur si simplu, iar daca mai pui si cateva picaturi de aroma de sweet corn iti garantez ca-s mai bune decat orice inlocuitor de pe la supermarket...si mai ieftin !!!
Principalele calitati ale "laptelui de porumb" de la Tata Nitu sunt in numar de 4 si anume: 1 liant ; 2 indulcitor; 3 conservant si 4 si cel mai important...prinde peste
Tu spui ca ai nevoie de indulcitor...iti recomand melasa, sau zaharul pur si simplu, iar daca mai pui si cateva picaturi de aroma de sweet corn iti garantez ca-s mai bune decat orice inlocuitor de pe la supermarket...si mai ieftin !!!
SPD sirop de porumb dulce...gazesti la Senzor si la Bidon de 500 si la borcan SPD concentrat si melasacornelserbu scrie:@ alex_moso
Referitor la ce a spus C.Serbu mai sus as avea o completare...melasa fermenteaza!! vezi cat si unde pastrezi porumbul in melasa.
Andrei
APCR - SENIOR CRAP
- cornelserbu
- senior member
Din cate stiu, respectivul efect se poate elimina dacacornelserbu scrie:ai dreptate, se mai umfla si bidoanele in care-i ambalata
marfa e scoasa la vanzare in recipient de sticla sau
metalic, ceva gen butelie sau de ce nu, spray de melasa
Normal si astea au riscurile lor mai ales sub presiune
Atentie despre recipient vorbesc, a nu se confunda marfa cu ambalajul
Va rog sa ma contraziceti daca gresesc
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi