N-ai mai zis nimic, ai promis ca postezi dupa ce mergi la unul sau altul din locurile propuse. Inseamna ca ai prins!
Balta langa Bucuresti
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Balti pe langa Bucuresti
Am fost din nou la Lucianca...duminica asta si trebuie sa recunosc faptul ca am prins peste cum de mult nu mi s-a mai intamplat. A fost o intamplare sau nu , ...nu stiu dar am prins ciortan la 1,5 -2 kg si
novac la 2,5 kg, totul la boabe de porumb. Taxa- 250k;nu se pescuieste noaptea. 
Unde se pescuieste noaptea(langa Bucuresti aprox30-60 km)?
Daca stie cineva sa-mi spuna pe ce balti din apropierea Bucurestiului, se poate pescui si noaptea?
La Peris sambata asta s-a prins noaptea doar caras, 2-3 bucati de persoana...
Eventual daca se poate ...si taxa
Chiroiu 3 - ala din ALP- 250 k
Bujoreni - 250 k - cam slabutza balta, mai sunt ceva animale dar mai mult cteno pe langa stuf
Afumati 5 - 250 k - cica ar avea si somn. Am fost acum vreo 3 saptamani si n-am luat nici macar un carashel desi peste se pare ca ar fi.
Gogosari - permis AVPS GR
Tancabesti, Peris ... altele nu mai stiu.
Bujoreni - 250 k - cam slabutza balta, mai sunt ceva animale dar mai mult cteno pe langa stuf
Afumati 5 - 250 k - cica ar avea si somn. Am fost acum vreo 3 saptamani si n-am luat nici macar un carashel desi peste se pare ca ar fi.
Gogosari - permis AVPS GR
Tancabesti, Peris ... altele nu mai stiu.