Clasament intermediar la Sarulesti?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Dan Cotelici
veteran

Clasament intermediar la Sarulesti?

Mesaj de Dan Cotelici » 17 Aug 2004 15:02

Aveti idee ce se intampla in concursul de la Sarulesti?
Second BEST is FIRST loser

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 17 Aug 2004 17:09

Nu stiu decit de la Iliuta ca avea 2 crapi - unul de 9.5 si unul de 11.5 kg . Mai scapase vreo 3 pentru ca are o "livada" in apa chiar pe standul lui . Am inteles ca echipa de pe locul lui Becker e pe locul 1 - si prinde bine . cel mai mic peste din concurs - avea vreo 5 kg . Am vorbit si cu Solomon dar el nu pescuieste . L-a lasat numai pe Alin cu un prieten - si avea aseara vreo 3 crapi . Cam atit . Cristi Yamaha are telefonul inchis . La fel si Oana . Pe al lui Nae nu il stiu - iar concurentii nu prea stiu unii de altii .
Cam atit

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 18 Aug 2004 10:38

Am vb cu Iliuta si a "declarat" urmatoarele:

Locul I -"Niste pescari foarte vechi,cu experienta mare,super adevarati"

Locul II -"Sunt cei care stau in zona cantar,cel mai bun loc de pe balta"

Cel mai mare crap pana acum este prins de echipa Victor-Toma cu un cten de aprox 15 kg,iluta a luat un cten de 11.400 kg si are in total 4 bucati.Are 4 bucati scoase din 8.Cei de pe locul I au 6 bucati,cei de pe locul II au 8 bucati.

Inca nu se stie concret ce a fost in noaptea ce a trecut.....in general se prinde peste.

iulian
member

Mesaj de iulian » 19 Aug 2004 16:03

Ceva noutati daca se poate?
iulian

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Aug 2004 16:11

stiu ca Iliuta a iesit pe locul 2
nu am apucat sa vb cu el prea mult

iulian
member

Mesaj de iulian » 19 Aug 2004 16:14

felicitari lui Iliuta .vrem informatii mai multe , te rog
iulian

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 19 Aug 2004 22:01

salut,

@ val
oana si cristi nu au avut tel inchise, din pacate se aflau sub un mal unde nu aveau pic de semnal

clasamnetul final este:
victor serbu - toma patriciu locul I in
eu - radu popescu locul II
solomon alin - ragalie florin locul III

maine astept de la marius lista totala cu cantitatile de peste prins

aseara eu cu radu eram pe locul 5 sau 6 dar azi dimineata ne-au intrat, neasteptat, foarte multi pesti pe nada. spun neasteptat pentru ca pana atunci eram intr-un standard de muscaturi la orele 1-2 noaptea si la 5-6 dimineata, aceleasi ore erau valabile si la vecinii nostri de stand (victor si toma). in plus am schimbat si momeala si am avut o trasatura la 10-15 minute.
intre 7 si 8 dimineata am avut 7 prezentari, am "tras" de 6 pesti si am scos 3 cteno in greutate totala de aprox 25 kg.
am avut un loc extraordinar de bun dar din pacate prea tarziu ne-am dat seama de cum trebuia abordat.
aveam un dig scufundat in fata noastra la 40-50 m de mal, lat de cca 6 m, la o adancime de 4m, in fata si in spatele acestuia apa avea 7-8 m si erau copaci, vita de vie si stalpi, de acolo din agataturi ieseau crapii la mancare dar cu greu puteau fi scosi de acolo.
in momentul in care intepam pestele incercam sa tragem tare de el, daca era cteno il saltam la suprafata si il trageam peste agataturi, daca era romanesc se baga imediat in copaci si era pierdut. am reusit totusi sa scoatem 7 pesti din 17, un romanesc de 11,4 kg si 6 cteno intre 7 si 11,7 kg. am pierdut pesti mari (vazuti, adusi pana la mal) din cauza firelor zgariate pe scoici.
Nu face ce nu-ti place!

Scrie răspuns