Echipament crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
cornel rosioru
- veteran
-
Vizitator
@caaron
Draga prietene - daca tot o sa stai cu coada pe sus - ti-o trage unul pina la urma . Se cheama ce ti-o ceri ! Personal - nu vorbesc de Nea Cornel ! - el se apara singur - ghiulul ma ajuta la lansare . Dar pesemne ca tu nu ai trecut de nivelul de 40 metri - si de aia nu intelegi importanta ghiulului ! Geutatea corporala care la mine e un pic trecuta de standarde - nu e un impediment in pescutul crapului . Eu zic ca pot sta mai bine pe calciie cind da unul mai mare

Draga prietene - daca tot o sa stai cu coada pe sus - ti-o trage unul pina la urma . Se cheama ce ti-o ceri ! Personal - nu vorbesc de Nea Cornel ! - el se apara singur - ghiulul ma ajuta la lansare . Dar pesemne ca tu nu ai trecut de nivelul de 40 metri - si de aia nu intelegi importanta ghiulului ! Geutatea corporala care la mine e un pic trecuta de standarde - nu e un impediment in pescutul crapului . Eu zic ca pot sta mai bine pe calciie cind da unul mai mare
Dle Val nu am inteles prea bine mesajul transmis de d-voastra, dar inclin sa cred ca nu e unul prea prietenos! Si daca e asa, presupun ca e din cauza interpretarii gresite a postarii mele privind ghiulul! Te asigur ca nu am avut nici un fel de intentie de a-l ironiza pe Dl Cornel sau pe tine, dar daca asa s-a inteles imi cer scuze! Nu am scris decat in spiritul de gluma pe care tot voi l-ati initiat! Dar ma rog..pana la urma se pare ca mai bine taceam. inca o data imi cer scuze!
-
cornel rosioru
- veteran
-
Vizitator