Ala care a venit in cap mai devreme de la palinca lui Ghitzi esti tu...O Cezare!!!! A... era sa uit ti-am facut programare la lobotomie...
A iesit foarte bine, fara crap, dar cu mult "mel" (nu Gibson)...
Sanatate Multa si Bafta Multa pentru la anul!

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
nu varu' sti cum e treaba de fapt...la cat stiu eu despre boilies e posibil sa i dau direct faina de orez...adi.oprea scrie:Degeaba iti da ca tu iar il combini cu faina de orezboje scrie:Cezare, nu-i asa ca am o galeata de mix bun de la tine?![]()
Bun si asa, cu inca jumate faina canepa iasa un mix "50/50" de sta crapu'n coada si pocneste din degetecezar oprea scrie:nu varu' sti cum e treaba de fapt...la cat stiu eu despre boilies e posibil sai dau direct faina de orez...![]()
![]()
Bai frate,daca pui si doua pulpe de pui si doi morcovi,ala-i pilaf !adi.oprea scrie:Bun si asa, cu inca jumate faina canepa iasa un mix "50/50" de sta crapu'n coada si pocneste din degetecezar oprea scrie:nu varu' sti cum e treaba de fapt...la cat stiu eu despre boilies e posibil sai dau direct faina de orez...![]()
![]()
. La astea pe vremea mea le mai zicea si sperietori de crapi
ca sa nu banuiasca lumea ce contine
. Hai ca l-am perpeli destul.