Amnesia vs Fox Stiff Rig - monofilament
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Vizitator
Amnesia vs Fox Stiff Rig - monofilament
Fratilor - am vazut la Vladut ca isi face monturile cu Amnesia de 24 lb . Eu am niste fir de la Fox - Stiff Rig - de 40 lb - super rigid - si l-am considerat o alternativa buna la Amensia . A dat si rezultate - am prins la o partida la Hobaia dupa calificari - unul de vreo 4 kg , de nari . Asta m-a facut sa cred ca merge in apa - si rigiditatea firului - imi permite "efectul de bici ". Ma gindeam ca o parare in plus nu strica - si astept si de la voi ceva impresii
-
cornel rosioru
- veteran
Val, avantajul amnesiei consta in faptul ca poate reveni la forma initiala, dupa orice rasucire. E invizibila in apa, rezistenta la abraziune si rezistenta pe nod. Daca si Fox-Stiff Rig are aceleasi calitati, e perfect. Eu am incercat Shocking, corespunde cerintelor, mai putin revenirea la forma initiala.
-
Vizitator
E aici e problema ! Stiff Rigul meu cam are memorie - de fapt nu deranjeaza ca forfac - pentru ca trebuie presat cu ceva ca sa se indoaie - dar daca a apucat sa faca unghi pe fir - nici dracu nu il mai face la loc ( nici cu unghia , nici cu metalic - cu nimic ) Pesemne ca aici e smecheria - o sa incerc sa fac rost si de o rola de Amnesia si o sa fac niste comparatii . Oricum mersi pentru raspuns Cornele !
-
cornel rosioru
- veteran
-
Vizitator
-
cornel rosioru
- veteran