- am spus ca nu compar surfcastingul cu pescuitul la crap
-am spus ca lansetele de surf nu au " structura osoasa " a betelor de crap
- am spus ca lansetele de crap consacrate is din 2 bucati
-nu am spus ca am incercat astfel de bete la crap
- la sfirsit am scris " Nu mai bine........In loc de puncte puncte ( dupa ce citesti toata postarea ) nu crezi ca poti spune " lasam teoria chibritului "
Eu pescuiesc cu fire de la 0,35 la 0,50 . Plumbi de 80-120 gr. + momeala. Asa am vazut la localnici. Se prind de la barracude pina la rechini. Piese de 5-12kg, mai rar de 20 , recordul local ii o piesa de 52 kg, de pe mal, la lanseta.Poate imi dai tu niste sfaturi daspre ce si cum, ca sa prind mai bine, ca vad ca te pricepi la toate.
Cornele, discutia era despre lansetele din 2 sau 3 bucati. Am o singura intrebare. Te-as ruga sa-mi spui din experienta proprie daca o lanseta se rupe in lanseu pentru simplu si singurul fapt ca-i din 3 bucati? Parea mea este ca 2 sau 3 bucati se simt , nu se vad. De asta am dat exemplu cu surfcastingul, unde lansetele consacrate sint din 3 bucati.
Off topic.
Ma bucur sa vad ca te simti din nou bine pe aici draga Val. Ma incinta cind pui din astia
Cezare , ma dezamagesti. Eu te-am considerat un pescar de crap recunoscut si respectat. Dar ma intreb , cine esti tu sa zici ca unii posteaza doar ca sa le iasa la numar postarile? Eu, spre deosebire de tine am postat despre lansete daca nu cumva ma insel. Nici tu nici oricare alt forumist nu cred ca ar trebui sa numere postarile altora . De chestia asta si de moderarea forumului se ocupa moderatorii si eu am incredere in ei. Asa ca te-as ruga sa te multumesti cu cea ce ai, adica esti, si anume un pescar de crap recunoscut si respectat.
Fir Intins!!!