navomodele de pescuit

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

teacher64
veteran

navomodele de pescuit

Mesaj de teacher64 » 24 Oct 2007 09:47

Deschid acest topic, intrucat activez si pe un site specializat pe modelism, si unde o pleiada de tineri ( sau fosti tineri) se straduiesc sa (re)descopere cu ce ne pot ajuta pe noi, pescarii de crap.
Si, intrucat avantajele unei barcute pentru pescuit au devenit incontestabile pentru oricine, va invit sa participati cu idei. Dimensiuni. Echipare. Viteza. Facilitati ( numai pentru nadit, e nevoie sau nu de un sonar, un GPS, etc?). Pret maxim acceptabil. Orice va trece prin cap legat de acest subiect, si de aia l-am numit "barcute pentru pescuit" sinu numai pentru "nadit". Nu va sfiiti sa emiteti chiar si pretentii extravagante, gen SF, nu se stie de unde rasare o idee valoroasa! Am sa va tin la curent cu ceea ce mi-am cristalizat eu in minte legat de acest subiect, dar nu vreau sa va influentez inca. Iarna este lunga, si avem timp ca, impreuna, sa ducem poate la capat un model viabil si nu foarte scump, accesibil tuturor. Sau, de ce nu, vom publica planuri detaliate, ca fiecare sa-si poata face asa ceva :idea: :D :D :D
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Doru Ionica
member

Mesaj de Doru Ionica » 24 Oct 2007 09:53

am o barcuta Home-made facuta in Buc acum 7-8 ani.Asi vrea o revizie generala,si poate un upgrade,poti te rog sa-mi spui daca stii pe cineva care se ocupa cu asa ceva ?

Doru Ionica
member

Mesaj de Doru Ionica » 24 Oct 2007 10:10

Barca are un motor Decaperm cu inversor si reductor,2 acumulatori,servo-mecanism pe carma si basculare.Nu are protectii anti-lovituri pe carma si elice.A fost construita de un baiat Dan...nu stiu cum.Doua modele identice le-a vandut prin mag GIPO.

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 24 Oct 2007 16:31

Buna idee ai avut teacher. Bravo!

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 24 Oct 2007 17:23

Ma gandesc si la posesorii de asa ceva ( sau mai ales la ei, in prima etapa). Ei sunt cei mai in masura sa ne spuna ce la place si mai ales ce NU le place la barcuta lor. Astfel vom afla ce se poate corecta si cum. Deci, nu va sfiiti sa va laudati cu ce aveti in dotare!!!

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 24 Oct 2007 18:59

CEL MAI BUN SFAT !!!!!!!!!! NU VA LUATI ORCA DE LA PROLOGIC....... :-( :-( :-( :-(

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 24 Oct 2007 20:05

@florin-v

de ce ?e "meseriasa"?? :D :D

apetrea adrian
senior member

Mesaj de apetrea adrian » 25 Oct 2007 16:03

chiar vroiam sa imi iau una.ce are?

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 25 Oct 2007 16:42

1. mai mult de trei drumuri pe la 150 metri dus intors nu tine acumulatorul
2. este un plastic foarte casant la frig
3. partea mecanica este foarte slaba ( capata jocuri in angrenaje)
in cartea ei scrie ca acululatorul tine 45 de minute dar sa ma f...t in ea de germana, ca daca nu stii .........

si mai lasati-ma in pace nu imi mai aduceti aminte de ea :-( :-( :-(

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 25 Oct 2007 18:35

Exact in ideea asta am si deschis topicul. Cel mai bine se invata din greseli, iar bunicu'meu zicea ca esti "artist" daca inveti din ale altora :oops: ! Poate reusim sa punem cap la cap un minimum de cerinte pentru o adevarata barcuta de pescuit ( nu numai de NADIT!). Mai spuneti CE va place si CE NU va place la alte barcute, sau chiar ale voastre, mi-s convins ca va iesi o discutie constructiva! :D

Scrie răspuns