Balti bune de CRAP
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
buna intrebare deedee (dexter's sister
). au timp in general cei care nu duc grija banilor, au un program lejer sau sunt la pensie...
desi nu uita ca exista varianta concediului... eu fac orice posibil sa pot iesi la peste, sa nu regret dupa aia ca am irosit timpul pe altceva.
fir intins!!

desi nu uita ca exista varianta concediului... eu fac orice posibil sa pot iesi la peste, sa nu regret dupa aia ca am irosit timpul pe altceva.
fir intins!!
Ultima oară modificat 14 Mai 2004 10:05 de către mirceas, modificat 1 dată în total.
yeah, Delta rulz... si eu de abia astept sa fac prima iesire acolo, sper sa prind ocazia. in ceea ce priveste partenerul, sunt de acord ca in doi e ideal, dar in lipsa de... merge si singur (cu lanseta intr-o mana, miciocul in cealalta, n-ar fi prima oara pentru mine, culmea cele mai bune partide le-am avut pana acum au fost cand am mers "incognito" si solo
).
fir intins!!
fir intins!!
si eu , din cate am vazut si din cate am auzit sunt de parere ca anul asta perisul nu prea merge , sa vedem totusi mai tarziu cum o fii
in alta ordine de idei am fost o joi noapte ala branesti 3 - urata balta
un singur loc in care am putut pune cortul si acela langa gunoiul satului , afara o vreme de sa`ti omori copii asa ca am adormit frumos in cort pana mi`au mancat ori unul din cei 5 sobolani ori pisicile ori cainele care zgurmau prin gunoi cei 3 carasei prinsi
in alta ordine de idei am fost o joi noapte ala branesti 3 - urata balta
un singur loc in care am putut pune cortul si acela langa gunoiul satului , afara o vreme de sa`ti omori copii asa ca am adormit frumos in cort pana mi`au mancat ori unul din cei 5 sobolani ori pisicile ori cainele care zgurmau prin gunoi cei 3 carasei prinsi
-
- junior member
-
- member
Pt. deedee si vedish(apropo,de unde scoateti,mai fratilor,denumirile astea?)
Lasind gluma la o parte,pescuitul,nu neaparat al crapului,nu se face din auzite.Citim prin reviste,prin site-uri,atitea si atitea sfaturi,secrete,tactici.N-ar fi mai bine sa incercam sa le aplicam in practica,si apoi sa ne gindim dupa fiecare partida unde am gresit sau care a fost "cheia" succesului?
Salutari,
Cezar
Lasind gluma la o parte,pescuitul,nu neaparat al crapului,nu se face din auzite.Citim prin reviste,prin site-uri,atitea si atitea sfaturi,secrete,tactici.N-ar fi mai bine sa incercam sa le aplicam in practica,si apoi sa ne gindim dupa fiecare partida unde am gresit sau care a fost "cheia" succesului?
Salutari,
Cezar