Balti bune de CRAP

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
deedee
junior member

Mesaj de deedee » 14 Mai 2004 10:02

Evident ca Dunarea ramine cel mai bun loc de pescuit. Eu ma refeream la costurile unei astfel de deplasari (nu numai benzina ci momelile si alte accesorii).

Multumesc mult pentru aceasta informatie. Voi merge acolo dupa ce se termina prohibitia.
--
Pescar scamator.

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 14 Mai 2004 10:03

buna intrebare deedee (dexter's sister :lol: :lol:). au timp in general cei care nu duc grija banilor, au un program lejer sau sunt la pensie...

desi nu uita ca exista varianta concediului... eu fac orice posibil sa pot iesi la peste, sa nu regret dupa aia ca am irosit timpul pe altceva.

fir intins!!
Ultima oară modificat 14 Mai 2004 10:05 de către mirceas, modificat 1 dată în total.

deedee
junior member

Mesaj de deedee » 14 Mai 2004 10:05

Pai din pacate concediul nu este atit de mult si pe deasupra e destul de greu sa te coordonezi si cu partenerul (pt ca pescuitul crapului se face in echipa nu :) )

Sincer, abia astept sa se termine prohibitia sa fac o Delta....
--
Pescar scamator.

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 14 Mai 2004 10:10

yeah, Delta rulz... si eu de abia astept sa fac prima iesire acolo, sper sa prind ocazia. in ceea ce priveste partenerul, sunt de acord ca in doi e ideal, dar in lipsa de... merge si singur (cu lanseta intr-o mana, miciocul in cealalta, n-ar fi prima oara pentru mine, culmea cele mai bune partide le-am avut pana acum au fost cand am mers "incognito" si solo :wink: ).

fir intins!!

deedee
junior member

Mesaj de deedee » 14 Mai 2004 10:23

In fine, rolul acestui post ar fi acela de a identifica baltile unde exista crap si care sint ingrijite de ingineri adevarati nu de orice patron slinos.

Peris este intr-adevar o balta extrem de buna dar din pacate deocamdata am inteles ca nu prea merge treaba acolo.
--
Pescar scamator.

vedish
new member

Mesaj de vedish » 15 Mai 2004 00:17

si eu , din cate am vazut si din cate am auzit sunt de parere ca anul asta perisul nu prea merge , sa vedem totusi mai tarziu cum o fii
in alta ordine de idei am fost o joi noapte ala branesti 3 - urata balta
un singur loc in care am putut pune cortul si acela langa gunoiul satului , afara o vreme de sa`ti omori copii asa ca am adormit frumos in cort pana mi`au mancat ori unul din cei 5 sobolani ori pisicile ori cainele care zgurmau prin gunoi cei 3 carasei prinsi

lucianfiat
junior member

Mesaj de lucianfiat » 15 Mai 2004 13:26

pe dunare sa dat drumul din 12.05.2004

Nutza Pedros

Mesaj de Nutza Pedros » 16 Mai 2004 00:18

Prohibitia se termina pe dunare(in zona de frontiera) pe 15mai.....imi cer scuze si pentru articolul din pescuitul pe Olt pentru ca am dat date gresite... :oops:

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 16 Mai 2004 20:00

Pt. deedee si vedish(apropo,de unde scoateti,mai fratilor,denumirile astea?)
Lasind gluma la o parte,pescuitul,nu neaparat al crapului,nu se face din auzite.Citim prin reviste,prin site-uri,atitea si atitea sfaturi,secrete,tactici.N-ar fi mai bine sa incercam sa le aplicam in practica,si apoi sa ne gindim dupa fiecare partida unde am gresit sau care a fost "cheia" succesului?
Salutari,
Cezar

Sharky
member

Mesaj de Sharky » 16 Mai 2004 20:18

Mare adevar Cezare
Si cand vezi ca se si concretizeaza pe balta incepi sa poti judeca cu adevarat ce e bun si ce e scris doar de umplutura.
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro
Carping Club

Scrie răspuns