Se pregateste o cupa nationala la SALAU- August - Hobaia

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
nmmarine
new member

Se pregateste o cupa nationala la SALAU- August - Hobaia

Mesaj de nmmarine » 17 Iun 2004 23:02

Stimati Rapitori!

Astazi am avut o mica discutie cu dl Dan Pasat( concesionarul baltii Hobaia) vis a vis de organizarea unui concurs national de salau.
Din discutie am retinut ca si-ar dori organizarea un concurs de acest gen unde la sfarsitul lunii August, insa nu este sigur de prezenta unui numar de X participanti. Sa nu uitam ca mai sunt doua manse de crap..

As dori sa stiu parerea Dumneavoastra vis a vis de acest proiect.. care sincer am sa-l materializam ASAP. Daca reusim macar perfomantele craparilor care au fost acolo saptamana trecuta pentru selectia Campionatului Mondial..

Detalii si intrebari privind acest concurs le puteti afla direct de la "sursa"
( Av. Dan Pasat - 0722469476) sau de la dl Radu Silea- sustinatorul media al acestei idei ( 0722331610).
Eu unul, iubitor de rapitori, subscriu la aceasta initiativa ( voi fi si concurent si sponsor principal), avand convingerea ca ne vom inta

Acum nu trebuie decat sa-l impulsionam un pic pe Dl Dan Pasat.. nimic altceva; are nevoie de un pic curaj si sustinere.
Astept impresiile Dumneavoastra si am convingerea ca in August vom fi multi la Hobaia.
Ar fi pacat sa ramana doar o simpla discutie.

Fir Intins
Adrian Bitirez
NMMARINE Mercury

Mihai Vasilescu
member

Mesaj de Mihai Vasilescu » 18 Iun 2004 08:12

Sunt convins ca nu va duce lipsa de concurenti. Concursurile de rapitor sunt tot mai rare. Lumea abia asteapta sa mai apara ceva.

Scrie răspuns