Stimati Rapitori!
Astazi am avut o mica discutie cu dl Dan Pasat( concesionarul baltii Hobaia) vis a vis de organizarea unui concurs national de salau.
Din discutie am retinut ca si-ar dori organizarea un concurs de acest gen unde la sfarsitul lunii August, insa nu este sigur de prezenta unui numar de X participanti. Sa nu uitam ca mai sunt doua manse de crap..
As dori sa stiu parerea Dumneavoastra vis a vis de acest proiect.. care sincer am sa-l materializam ASAP. Daca reusim macar perfomantele craparilor care au fost acolo saptamana trecuta pentru selectia Campionatului Mondial..
Detalii si intrebari privind acest concurs le puteti afla direct de la "sursa"
( Av. Dan Pasat - 0722469476) sau de la dl Radu Silea- sustinatorul media al acestei idei ( 0722331610).
Eu unul, iubitor de rapitori, subscriu la aceasta initiativa ( voi fi si concurent si sponsor principal), avand convingerea ca ne vom inta
Acum nu trebuie decat sa-l impulsionam un pic pe Dl Dan Pasat.. nimic altceva; are nevoie de un pic curaj si sustinere.
Astept impresiile Dumneavoastra si am convingerea ca in August vom fi multi la Hobaia.
Ar fi pacat sa ramana doar o simpla discutie.
Fir Intins
Adrian Bitirez
NMMARINE Mercury
Se pregateste o cupa nationala la SALAU- August - Hobaia
Stiuca trebuie cautata
-
- member