Nereguli la calificari

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
zabelea
new member

Nereguli la calificari

Mesaj de zabelea » 12 Iul 2004 18:52

A intrebat cineva de ce a fost depunctat cu 2 puncte Ene Ciprian.deoarece la prima mansa a pescuit cu un inlocuitor care nu era de nationalitate roman (ZVONCO).A fost corecta aceasta depunctare????????.........NU...........De ce???nu toata lumea stie ca la aceste calificari toate echipele aveau dreptul la o singura schimbare.stie cineva cate schimbari a facut Ene Ciprian??????Va informez ca a efectuat doua schimbari.Exista dovezi in acest sens si vor aparea si pe forum.cipica trebuia depunctat cu trei puncte conform regulamentului international de crap deoarece aceasta este o abatere grava de la regulament.
Adriano sper sa citesti si tu acest mesaj si sa vad daca ti-ai schimbat parerea.
Daca voi sunteti suparati si nervosi care nu v-a afectat aceasta decizie eu ce sa mai spun.
MIHAI PRIPON (ARGINTUL MONDIAL)

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 12 Iul 2004 19:56

salut zabelea, inainte de toate bine ai venit in forum acest in care eu sunt tataie.
Al doila rand vreau sa te fac si eu o intrebare:Supunem faptul ca cipica a schimbat partenere de 10 ORI in mansa 1 (mansa in chestiune) intrebarea mea este:
DE CE ECHIPA LUI CIPRIAN NU A FOST DEPUNCTATA SAU CUM ZICI TU DESCALIFICATA IN PRIMA MANSA?
alta intrebarea:DE CE NU SA FOCUT NICIUN FEL DE DEPUNCTAJ SCRIS IN PRIMA MANSA? DE CE NUMAI DUPA 3 MANSE A IESIT DEPUNCTAREA ACEASTA?
NU CUMVA PENTRU CA BAIAT SA CALIFICAT?
numai bine
PS. te rog iliuta baga scrisoarile aceste pe topic unde este vorba de mansa 3 ca sunt altele comentarile de la mine la care tot discursul acest se conectaza. merci.

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 12 Iul 2004 21:10

Draga zabelea,daca esti cine cred eu,fii fair si lasa lucrurile macar asa cum au iesit.Nu de alta dar au mai fost si alte birfe,si posibilitati de contestatie,si nu s-au facut..Iti inteleg frustrarea,sponsorii vor si rezultate,nu numai sa ofere mici si cirnaciori(multumim,oricum!),dar clasamentul e clasament!Va mai fi si altadata o sansa,pt toata lumea!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 12 Iul 2004 21:25

Pai daca este cine cred si eu ca este Zabelea - hai sa-l intrebam cu ce a pescuit Nic Manoiu ?

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 12 Iul 2004 23:37

Nu,Val,asta chiar n-are importanta.Pina la urma,fiecare a incercat sa-si fructifice sansele.Din pacate pt cel in cauza,si-a ales gresit omul.Sau norocul (sic!) a facut ca Nic sa pice intre doua echipe pe care trebuia sa le caroteze.Rezultatele s-au vazut...

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 12 Iul 2004 23:40

"Norocul" lui Nic ca a cazut intre tine si Guguianu . Putea sa dea si cu nada direct de la Grabmayer cind ii venea din 2 parti oricum era mincat . Nu am vrut sa spun ca Nic nu stie - am vrut sa spun ca prietenii au mai fost - dar vorba ta - au ales gresit omul :lol:

Scrie răspuns