A intrebat cineva de ce a fost depunctat cu 2 puncte Ene Ciprian.deoarece la prima mansa a pescuit cu un inlocuitor care nu era de nationalitate roman (ZVONCO).A fost corecta aceasta depunctare????????.........NU...........De ce???nu toata lumea stie ca la aceste calificari toate echipele aveau dreptul la o singura schimbare.stie cineva cate schimbari a facut Ene Ciprian??????Va informez ca a efectuat doua schimbari.Exista dovezi in acest sens si vor aparea si pe forum.cipica trebuia depunctat cu trei puncte conform regulamentului international de crap deoarece aceasta este o abatere grava de la regulament.
Adriano sper sa citesti si tu acest mesaj si sa vad daca ti-ai schimbat parerea.
Daca voi sunteti suparati si nervosi care nu v-a afectat aceasta decizie eu ce sa mai spun.
Nereguli la calificari
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Nereguli la calificari
MIHAI PRIPON (ARGINTUL MONDIAL)
- Musaro Adriano
- veteran
salut zabelea, inainte de toate bine ai venit in forum acest in care eu sunt tataie.
Al doila rand vreau sa te fac si eu o intrebare:Supunem faptul ca cipica a schimbat partenere de 10 ORI in mansa 1 (mansa in chestiune) intrebarea mea este:
DE CE ECHIPA LUI CIPRIAN NU A FOST DEPUNCTATA SAU CUM ZICI TU DESCALIFICATA IN PRIMA MANSA?
alta intrebarea:DE CE NU SA FOCUT NICIUN FEL DE DEPUNCTAJ SCRIS IN PRIMA MANSA? DE CE NUMAI DUPA 3 MANSE A IESIT DEPUNCTAREA ACEASTA?
NU CUMVA PENTRU CA BAIAT SA CALIFICAT?
numai bine
PS. te rog iliuta baga scrisoarile aceste pe topic unde este vorba de mansa 3 ca sunt altele comentarile de la mine la care tot discursul acest se conectaza. merci.
Al doila rand vreau sa te fac si eu o intrebare:Supunem faptul ca cipica a schimbat partenere de 10 ORI in mansa 1 (mansa in chestiune) intrebarea mea este:
DE CE ECHIPA LUI CIPRIAN NU A FOST DEPUNCTATA SAU CUM ZICI TU DESCALIFICATA IN PRIMA MANSA?
alta intrebarea:DE CE NU SA FOCUT NICIUN FEL DE DEPUNCTAJ SCRIS IN PRIMA MANSA? DE CE NUMAI DUPA 3 MANSE A IESIT DEPUNCTAREA ACEASTA?
NU CUMVA PENTRU CA BAIAT SA CALIFICAT?
numai bine
PS. te rog iliuta baga scrisoarile aceste pe topic unde este vorba de mansa 3 ca sunt altele comentarile de la mine la care tot discursul acest se conectaza. merci.
-
- member
Draga zabelea,daca esti cine cred eu,fii fair si lasa lucrurile macar asa cum au iesit.Nu de alta dar au mai fost si alte birfe,si posibilitati de contestatie,si nu s-au facut..Iti inteleg frustrarea,sponsorii vor si rezultate,nu numai sa ofere mici si cirnaciori(multumim,oricum!),dar clasamentul e clasament!Va mai fi si altadata o sansa,pt toata lumea!
-
- member