"Crap 4EVER"- 10-12 Septebrie -Regulament + Anunt
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
-
- veteran
Maestre,incep sa ma obisnuiesc sa particip in concursuri alaturi de numele mari din pescuitul la crap in Romania...Am auzit un zvon,cica vin si Nae-Matty plus Gigi S. -Victor O.? Stii ceva ?
Si chiar daca nu prind nimic,am satisfactia ca stau si mai invat una-alta,cum a fost anul trecut in toamna la Tancabesti...Basca spritul si gratarul...Tot ce sper e sa cadem cu standurile pe acelasi mal,poate chiar unul langa altul,ca e foarte greu hardaul cu gheata si nu-l pot cara prea departe...
Si chiar daca nu prind nimic,am satisfactia ca stau si mai invat una-alta,cum a fost anul trecut in toamna la Tancabesti...Basca spritul si gratarul...Tot ce sper e sa cadem cu standurile pe acelasi mal,poate chiar unul langa altul,ca e foarte greu hardaul cu gheata si nu-l pot cara prea departe...
-
- veteran
-
- veteran
-
- new member
Felicitari pentru Fair play
cornel68 scrie:Maestre,incep sa ma obisnuiesc sa particip in concursuri alaturi de numele mari din pescuitul la crap in Romania...Am auzit un zvon,cica vin si Nae-Matty plus Gigi S. -Victor O.? Stii ceva ?
felicitari pentru fair-play si pentru spiritul de echipa dom' Cornel
sunt un urmaritor al forumului, mai mult decit un postator deoarece sunt incepator in cele ale pescuitului. Am vazut certurile si copilariile din ultimele zile de pe forum, insa vad ca se revine in normal si reapare ceea ce inseamna sportivitate si fair play. Totusi presupun ca asta este scopul unui forum legat de pescuit.
Inca o data felicitari Cornel68. Frumos posting
Fir Intins
-
- veteran