"Crap 4EVER"- 10-12 Septebrie -Regulament + Anunt

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 04 Sep 2004 22:37

Realitatea e alta. Vom avea un stand comun.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

cornel68
junior member

Mesaj de cornel68 » 07 Sep 2004 10:18

Ce se mai aude cu premiile...cum a ramas,in echipament de pescuit sau CASHHH?
Si daca se poate sa publicati lista finala cu echipele care au platit si pot sa participe...
Cu multumiri,

cornel acqua

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Sep 2004 10:26

Cornele, daca citesti lista ti se ridica parul. E un fel de a doua selectie.
Un concurs extrem de tare cu echipe f. purernice cu multa experienta si multa ambitie. Premiile am inteles ca au ramas in numerar.
FIR INTINS ca ai nevoie :lol: :lol: :lol:

cornel68
junior member

Mesaj de cornel68 » 07 Sep 2004 10:38

Maestre,incep sa ma obisnuiesc sa particip in concursuri alaturi de numele mari din pescuitul la crap in Romania...Am auzit un zvon,cica vin si Nae-Matty plus Gigi S. -Victor O.? Stii ceva ?
Si chiar daca nu prind nimic,am satisfactia ca stau si mai invat una-alta,cum a fost anul trecut in toamna la Tancabesti...Basca spritul si gratarul...Tot ce sper e sa cadem cu standurile pe acelasi mal,poate chiar unul langa altul,ca e foarte greu hardaul cu gheata si nu-l pot cara prea departe... :wink:

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Sep 2004 10:53

Cele doua echipe au si achitat ieri. Inceputul l-ai facut anul trecut, acum aptofundezi.
Intradevar, cu hirdaul e o problema, dar balta-i mica. Asa ca nu ai scapare. :lol: :lol: :lol: Te-am vizat :lol:

cornel68
junior member

Mesaj de cornel68 » 07 Sep 2004 11:04

Pacat ca nu e si lotul national...poate la Tancabesti,cine stie...oricum superconcurs cu superechipe...
Si ca sa nu ma fac de ras,dau cateva telefoane sa -mi mai trimita niste vin....ce zici ,20 de kg.de vin (alb)ne ajung???

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Sep 2004 11:18

senzorii sunt in delta, iar ceilalti in febra pregatirilor.
Cred ca pt. o seara ne ajunge vinul :lol: :lol: :lol:

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 07 Sep 2004 11:46

cand mai aveti timp de pescuit? ca dupa 20 de kile de ghin... :shock:

cipriangoia
new member

Felicitari pentru Fair play

Mesaj de cipriangoia » 07 Sep 2004 11:57

cornel68 scrie:Maestre,incep sa ma obisnuiesc sa particip in concursuri alaturi de numele mari din pescuitul la crap in Romania...Am auzit un zvon,cica vin si Nae-Matty plus Gigi S. -Victor O.? Stii ceva ?
Si chiar daca nu prind nimic,am satisfactia ca stau si mai invat una-alta,cum a fost anul trecut in toamna la Tancabesti...Basca spritul si gratarul...Tot ce sper e sa cadem cu standurile pe acelasi mal,poate chiar unul langa altul,ca e foarte greu hardaul cu gheata si nu-l pot cara prea departe... :wink:

felicitari pentru fair-play si pentru spiritul de echipa dom' Cornel

sunt un urmaritor al forumului, mai mult decit un postator deoarece sunt incepator in cele ale pescuitului. Am vazut certurile si copilariile din ultimele zile de pe forum, insa vad ca se revine in normal si reapare ceea ce inseamna sportivitate si fair play. Totusi presupun ca asta este scopul unui forum legat de pescuit.

Inca o data felicitari Cornel68. Frumos posting
Fir Intins

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Sep 2004 14:08

Draga cipriangoia,
Acum lasind gluma la o parte, va fi un concurs greu, dar intre prieteni. Nu vor curge riuri de sprit, nici munti de mici, dar o bere tot o bem impreuna chiar daca in concurs suntem adversari. In particular suntem prieteni.

Scrie răspuns