Ce este de facut cu cei care fura crapii ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- vladut mateianu
- veteran
Aveti dreptate, cea mai buna metoda este sa facem numele publice, dar din pacate nu pot sa imi probez afirmatiile si de aceea prefer sa tac.
Oricum , este vorba de 5 pescari(4 din ei cunoscuti) care pescuiesc mai mereu pe Darvari(si uneori si pe la Peris) .Unii participa si la concursuri.Si le mai cunosc ispravile multi din cei care posteaza aici....asa ca nu voi arunca eu prima piatra !

Oricum , este vorba de 5 pescari(4 din ei cunoscuti) care pescuiesc mai mereu pe Darvari(si uneori si pe la Peris) .Unii participa si la concursuri.Si le mai cunosc ispravile multi din cei care posteaza aici....asa ca nu voi arunca eu prima piatra !

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
Eu cred ca tu esti singurul competent sa arunci prima piatra,mai ales ca faci parte din lotul national si din conducerea unei asociati APCR-ul.vladut mateianu scrie:Aveti dreptate, cea mai buna metoda este sa facem numele publice, dar din pacate nu pot sa imi probez afirmatiile si de aceea prefer sa tac.![]()
- George Iorga
- maniac
Poate se simt si se potolesc ! Cel putin ...un varf de morcov le-a intrat in c....,acum ca lumea stie de fenomen si mai casca ochii pe balta !vladut mateianu scrie:Aveti dreptate, cea mai buna metoda este sa facem numele publice, dar din pacate nu pot sa imi probez afirmatiile si de aceea prefer sa tac.![]()

Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
Ce are una cu alta?ticu scrie: Eu cred ca tu esti singurul competent sa arunci prima piatra,mai ales ca faci parte din lotul national si din conducerea unei asociati APCR-ul.
On-topic: fiecare balta are sau ar trebui sa aiva niste reguli.Cum zicea cineva mai sus, cand dai banu' pe taxa semnezi ca accepti regulile si suporti consecintele daca le incalci..si paza...ca fara paza nu faci nimic.
- radumatica
- veteran
Probabil se vor potoli o vreme....,dupa care stii si tu proverbul"Lupul isi schimba parul dar naravul...ba"!!!.iorga george scrie:Poate se simt si se potolesc ! Cel putin ...un varf de morcov le-a intrat in c....,acum ca lumea stie de fenomen si mai casca ochii pe balta !vladut mateianu scrie:Aveti dreptate, cea mai buna metoda este sa facem numele publice, dar din pacate nu pot sa imi probez afirmatiile si de aceea prefer sa tac.![]()
Oricum , este vorba de 5 pescari(4 din ei cunoscuti) care pescuiesc mai mereu pe Darvari(si uneori si pe la Peris) .Unii participa si la concursuri.Si le mai cunosc ispravile multi din cei care posteaza aici....asa ca nu voi arunca eu prima piatra !![]()
![]()
Parerea mea este ca trebuie facuti publici ,tocmai ca pescarii de buna credinta,sa stea cu ochii pe ei,indiferent pe ce balta apar,mai devreme sau mai tarziu!!!.
In acelasi timp il inteleg si pe Vladut...

Practica , pe balta se face!!!
- Vlasin Florin
- maniac