Ce este de facut cu cei care fura crapii ?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 07 Feb 2008 17:46

Da voicua, dar daca nu-i faci nimic nu-i mai rau? Si daca ala stie ca are o amenda cu caracter penal la cazier, crezi ca tot cu atata nonsalanta mai risca?

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 07 Feb 2008 17:50

Aveti dreptate, cea mai buna metoda este sa facem numele publice, dar din pacate nu pot sa imi probez afirmatiile si de aceea prefer sa tac. :cry:
Oricum , este vorba de 5 pescari(4 din ei cunoscuti) care pescuiesc mai mereu pe Darvari(si uneori si pe la Peris) .Unii participa si la concursuri.Si le mai cunosc ispravile multi din cei care posteaza aici....asa ca nu voi arunca eu prima piatra ! :oops:

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 07 Feb 2008 18:21

vladut mateianu scrie:Aveti dreptate, cea mai buna metoda este sa facem numele publice, dar din pacate nu pot sa imi probez afirmatiile si de aceea prefer sa tac. :cry:
Oricum , este vorba de 5 pescari(4 din ei cunoscuti) care pescuiesc mai mereu pe Darvari(si uneori si pe la Peris) .Unii participa si la concursuri.Si le mai cunosc ispravile multi din cei care posteaza aici....asa ca nu voi arunca eu prima piatra ! :oops:
Eu cred ca tu esti singurul competent sa arunci prima piatra,mai ales ca faci parte din lotul national si din conducerea unei asociati APCR-ul.

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 07 Feb 2008 19:13

vladut mateianu scrie:Aveti dreptate, cea mai buna metoda este sa facem numele publice, dar din pacate nu pot sa imi probez afirmatiile si de aceea prefer sa tac. :cry:
Poate se simt si se potolesc ! Cel putin ...un varf de morcov le-a intrat in c....,acum ca lumea stie de fenomen si mai casca ochii pe balta ! :shock: :shock: :shock:
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

Albert
senior member

Mesaj de Albert » 07 Feb 2008 19:16

ticu scrie: Eu cred ca tu esti singurul competent sa arunci prima piatra,mai ales ca faci parte din lotul national si din conducerea unei asociati APCR-ul.
Ce are una cu alta?
On-topic: fiecare balta are sau ar trebui sa aiva niste reguli.Cum zicea cineva mai sus, cand dai banu' pe taxa semnezi ca accepti regulile si suporti consecintele daca le incalci..si paza...ca fara paza nu faci nimic.

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 07 Feb 2008 19:35

iorga george scrie:
Poate se simt si se potolesc ! Cel putin ...un varf de morcov le-a intrat in c....,acum ca lumea stie de fenomen si mai casca ochii pe balta ! :shock: :shock: :shock:
Probabil se vor potoli o vreme....,dupa care stii si tu proverbul"Lupul isi schimba parul dar naravul...ba"!!!.
Parerea mea este ca trebuie facuti publici ,tocmai ca pescarii de buna credinta,sa stea cu ochii pe ei,indiferent pe ce balta apar,mai devreme sau mai tarziu!!!.
In acelasi timp il inteleg si pe Vladut... :cry:
Practica , pe balta se face!!!

Razvann
junior member

Mesaj de Razvann » 08 Feb 2008 21:33

Vladut ......aia nu sunt pescari...sunt hoti.

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 08 Feb 2008 22:48

Pai daca i-as prinde eu, fi sigur ca nu ar mai putea tine nici undita in mana, da mai peste. Hoti de crapi sunt peste tot, chiar si aici la noi.

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 09 Feb 2008 00:37

ok,am inteles,stim cine sint hotii,stim cum ii cheama,dar nu facem nimic................vladut :evil: tu esti un nume cu greutate in carpfishingul autohton,fa primul pas si fa-le numele publice,nu cred ca vor avea tupeul sa te conteste,altfel avem 4 pagini de topic fara rost.

razvan 13
member

Mesaj de razvan 13 » 09 Feb 2008 08:13

poate ar fi mai bine sa se dea toate detaliile ( nume , judet. etc ) hotilor, la site admin si el sa publice :!: :!: :!:

Scrie răspuns