www.catch-release

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
carprom
maniac

Mesaj de carprom » 02 Dec 2005 08:35

florin plesu scrie:carprom, ai fost la valdore??
Da am fost. Ma intrebi ca poate ai fost si tu, sau ca ai auzit de pe la Englezi. Acolo sunt multi englezi (canalul manecii ). Sa-ti spun cinstit, a fost frumos dar este privat, si la privat nu ma voi mai duce. Am fost in Martie o saptamina dupa ce sa deszgetat lacul.

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 02 Dec 2005 09:32

tudor oprescu scrie:Tu mi-ai scris atunci ? Pai eu raspunsesem dar astept inca raspunsul tau ! :lol:

P.S. Nu pot sa-ti cunosc toate nick-urile peste tot. La mine e mai usor de descifrat.
la cine te referi??

tudor oprescu
Moderator

Mesaj de tudor oprescu » 02 Dec 2005 09:50

freecarp scrie:
tudor oprescu scrie:Tu mi-ai scris atunci ? Pai eu raspunsesem dar astept inca raspunsul tau ! :lol:

P.S. Nu pot sa-ti cunosc toate nick-urile peste tot. La mine e mai usor de descifrat.
la cine te referi??
Daca pui aceasta intrebare inseamna ca n-ai fost tu. Mi-a scris odata un roman din Germania si mi-a cerut sa-i spun niste locuri pe Saone pentru somn si crap. I-am raspuns si de atunci n-am mai avut vesti. Am crezut ca tu erai pentru ca ai vorbit de Saone. Ma rog, nu e nimic important in toata chestia asta.

Tudor

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 02 Dec 2005 11:28

Si de la mine ....inca unul...sunt tare nedumerit...cu atatea materiale care pledeaza ...procatch&release...am vazut si pe alte forumuri din Germania....ce se va intampla cu carpfishing-ul din Germania in viitor...ajunge ca la noi...tot ce se prinde se ia :?:

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 02 Dec 2005 11:30

`carpriver scrie:Si de la mine ....inca unul...sunt tare nedumerit...cu atatea materiale care pledeaza ...procatch&release...am vazut si pe alte forumuri din Germania....ce se va intampla cu carpfishing-ul din Germania in viitor...ajunge ca la noi...tot ce se prinde se ia :?:
Nu sa luat si nici nu se va lua, doar Rusii fac prapad in Germania, Olanda si peste tot unde merg la pescuit :cry:

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 02 Dec 2005 11:35

Rusii...in primul rand...fac prapad la ei acasa...la noi , aici am constatat personal :evil: :evil: stau si pescuiesc pe PRUT , frontiera cica naturala...ca moldovenii nostri dau dovada ca sunt de fapt tot rusi nu ma mira...pescuiesc fara nici o retinere cu CURENT ELECTRIC chiar in fata noastra...culmea ca tot noi prindem crap....niste animale :evil:

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 02 Dec 2005 13:42

Danke, Ihre Stimme wurde gezählt.

Stimme mit deinem Eintrag für C & R

Am votat si sunt intru-totul de acord cu C&R, nu am avut timp sa citesc tot topicul acesta, dar vreau sa spun 2 lucruri.

Daca or sa pescuiasca toti in acest sistem o sa avem dubla satisfactie :
1. O sa prindem peste
2. O sa existe exemplare superbe.

In caz contrar o sa avem o dubla insatisfactie :
1. O sa uitam cum arata speciile de peste
2. O sa uitam cum arata speciile de peste

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 02 Dec 2005 14:03

Si sa vin cu o completare...Metro (nu fac reclama, dar nu am incotro) are mustaciosi vii, in acvariu intre 1,5 - 4Kg. Puteti sa-i prindeti chiar voi si in felul asta puteti ramane cu prejudecata ca nu mancati peste prins decat de dvs.

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 02 Dec 2005 17:55

Acum am citit si eu tot topicul...am numai cuvinte de lauda pentru nemti "HUOOO, animalelor!!!!!!!! " am incheiat citatul.

@carprom : poti sa-i dai drumul din apa, fara sa-l mai scoti afara :wink: sau si asa te-ar usura de 800 de mardei??

udvarhely
senior member

Mesaj de udvarhely » 02 Dec 2005 17:56

inca un vot in plus

Scrie răspuns