Da am fost. Ma intrebi ca poate ai fost si tu, sau ca ai auzit de pe la Englezi. Acolo sunt multi englezi (canalul manecii ). Sa-ti spun cinstit, a fost frumos dar este privat, si la privat nu ma voi mai duce. Am fost in Martie o saptamina dupa ce sa deszgetat lacul.florin plesu scrie:carprom, ai fost la valdore??
www.catch-release
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- tudor oprescu
- Moderator
Daca pui aceasta intrebare inseamna ca n-ai fost tu. Mi-a scris odata un roman din Germania si mi-a cerut sa-i spun niste locuri pe Saone pentru somn si crap. I-am raspuns si de atunci n-am mai avut vesti. Am crezut ca tu erai pentru ca ai vorbit de Saone. Ma rog, nu e nimic important in toata chestia asta.freecarp scrie:la cine te referi??tudor oprescu scrie:Tu mi-ai scris atunci ? Pai eu raspunsesem dar astept inca raspunsul tau !![]()
P.S. Nu pot sa-ti cunosc toate nick-urile peste tot. La mine e mai usor de descifrat.
Tudor
Nu sa luat si nici nu se va lua, doar Rusii fac prapad in Germania, Olanda si peste tot unde merg la pescuit`carpriver scrie:Si de la mine ....inca unul...sunt tare nedumerit...cu atatea materiale care pledeaza ...procatch&release...am vazut si pe alte forumuri din Germania....ce se va intampla cu carpfishing-ul din Germania in viitor...ajunge ca la noi...tot ce se prinde se ia

Rusii...in primul rand...fac prapad la ei acasa...la noi , aici am constatat personal
stau si pescuiesc pe PRUT , frontiera cica naturala...ca moldovenii nostri dau dovada ca sunt de fapt tot rusi nu ma mira...pescuiesc fara nici o retinere cu CURENT ELECTRIC chiar in fata noastra...culmea ca tot noi prindem crap....niste animale 

- Cristian Stancu
- member
Danke, Ihre Stimme wurde gezählt.
Stimme mit deinem Eintrag für C & R
Am votat si sunt intru-totul de acord cu C&R, nu am avut timp sa citesc tot topicul acesta, dar vreau sa spun 2 lucruri.
Daca or sa pescuiasca toti in acest sistem o sa avem dubla satisfactie :
1. O sa prindem peste
2. O sa existe exemplare superbe.
In caz contrar o sa avem o dubla insatisfactie :
1. O sa uitam cum arata speciile de peste
2. O sa uitam cum arata speciile de peste
Stimme mit deinem Eintrag für C & R
Am votat si sunt intru-totul de acord cu C&R, nu am avut timp sa citesc tot topicul acesta, dar vreau sa spun 2 lucruri.
Daca or sa pescuiasca toti in acest sistem o sa avem dubla satisfactie :
1. O sa prindem peste
2. O sa existe exemplare superbe.
In caz contrar o sa avem o dubla insatisfactie :
1. O sa uitam cum arata speciile de peste
2. O sa uitam cum arata speciile de peste
- Cristian Stancu
- member
- Cristian Stancu
- member