Sfaturi? pentru incepatori!!?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Mii de multzumiri!Oare daca le aplic shi un tratament (ma gandesc sa le fierb inainte de a le da cu ulei) n-ar devenii mult mai elastice,mai bune?
Ce criterii trebuie sa indelpineasca o lanseta "ideala"pe care s-o folosesc la pescuitul crapului de balta sau de rau?
Ce materiale se folosesc pt. executzia lansetelor shi care sunt deosebirile acestora?
Ce criterii trebuie sa indelpineasca o lanseta "ideala"pe care s-o folosesc la pescuitul crapului de balta sau de rau?
Ce materiale se folosesc pt. executzia lansetelor shi care sunt deosebirile acestora?
Se pare ca mare parte a intrebarilor mele raman fara raspuns(sa intzeleg ca sunt prea naive?)
Pt.Gica:cum reushitzi sa pescuitzi cu cate aproximativ shase "betze"dand concomitent dupa mai multe specii de peshte,toate acestea in ideea ca ii shi prindetzi?(dupa spusele dumneavoasta in cantitatzi apreciabile)
Pt.Gica:cum reushitzi sa pescuitzi cu cate aproximativ shase "betze"dand concomitent dupa mai multe specii de peshte,toate acestea in ideea ca ii shi prindetzi?(dupa spusele dumneavoasta in cantitatzi apreciabile)
Tendintza de a folosi fire cat mai subtziri(fine)ii gasesc urmatoarea explicatzie:lanseuri lungi shi o linie dreapta(sensibila la"trasaturi").
Care ar fi explicatzia voastra in ceea ce priveshte carligele?(se folosesc din ce in ce mai mult carlige de marimi mici)Care este marimea potrivita pt.porumb,rama,vermushi,patratzica de mamaliga,boilles?
Care ar fi explicatzia voastra in ceea ce priveshte carligele?(se folosesc din ce in ce mai mult carlige de marimi mici)Care este marimea potrivita pt.porumb,rama,vermushi,patratzica de mamaliga,boilles?
- Dan Cotelici
- veteran
Va multumesc de acest calduros salut, si sper sa auzim numai de bine si pesti frumosi! Cit despre acel forum au fost niste neintelegeri iar pe viitor voi scrie si coolabora cu cine vreau, caci "impotriva vointei mele nu se poate opune nimeni"
Sa lasam acest subiect si sa vorbim de lucruri mai importante: PESCUITUL!!!
Big Carps
carprom
Sa lasam acest subiect si sa vorbim de lucruri mai importante: PESCUITUL!!!
Big Carps
carprom
Eu folosesc exclusiv carlige 2-4 Gamakatsu G-Carp.Gigi Duru scrie:Tendintza de a folosi fire cat mai subtziri(fine)ii gasesc urmatoarea explicatzie:lanseuri lungi shi o linie dreapta(sensibila la"trasaturi").
- Dan Cotelici
- veteran
In general cu 2 si 4 cu fir de par dar in cazul in care dau la patrat de mamaliga folosesc carlige de 1.
Nu am incercat pana acum cu patrat de mamaliga pe fir de par dar daca ash face-o ash folosi tot carlige de 2 sau 4.
Gamakatsu G-carp sunt foarte bune dar cred mai nimerite pe Dunare.Pentru balti :Owner Tsuioshi.
Un fir de 0.27 cu un inaintas corespunzator iti permite sa arunci mai departe decat daca folosesti un 0.30 cu acelasi inaintas.Depinde ce vrei, mai departe sau mai sigur.
Nu am incercat pana acum cu patrat de mamaliga pe fir de par dar daca ash face-o ash folosi tot carlige de 2 sau 4.
Gamakatsu G-carp sunt foarte bune dar cred mai nimerite pe Dunare.Pentru balti :Owner Tsuioshi.
Un fir de 0.27 cu un inaintas corespunzator iti permite sa arunci mai departe decat daca folosesti un 0.30 cu acelasi inaintas.Depinde ce vrei, mai departe sau mai sigur.
Second BEST is FIRST loser