Cupa Mondiala de la Sarulesti: clasament preluat din Ev. Zil

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

al. trentea
junior member

Cupa Mondiala de la Sarulesti: clasament preluat din Ev. Zil

Mesaj de al. trentea » 23 Sep 2004 08:40

Am citit astazi, joi 23 septembrie, in Evenimentul Zilei urmatorul clasament:

1. Iliuta/Radu: 73kg
2. Raduta Jr/ Woodrow: 55kg
3. Razvan/Zvonko: 53kg.

Pana acum cel mai mare crap capturat cantareste 16.5kg

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 23 Sep 2004 08:42

Bravo Iliuta!

Tine-o tot asa!

Apropo, un mic articol din Jurnalul national:
"RECORD. Tot un roman este si recordmanul competitiei pana ieri, Alex Lazar, care a prins un "monstru" de 16,5 kg. A existat si o captura mai mare, de 25 de kg, a francezului Sylvain Remmeter, insa recordul nu a fost omologat, specia fiind crap chinezesc (Novac), exclus din regulamentul Cupei Mondiale"

Verdete Daniel
member

Mesaj de Verdete Daniel » 23 Sep 2004 09:33

Felicitari Iliuta!

La mai mare si la mai mult! Sper din tot sufletul sa te mentii pe pozitia pe care te gasesti sau cel putin sa ocupi un loc pe podium. Iata ca nu te-ai agitat degeaba pentru concursul acesta (cred ca sti la ce ma refer).

Numai bine si cat mai multe fire intinse!
Daniel Verdete

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 23 Sep 2004 12:31

Iliuta cind ai sa citesti topicul asta sa sti ca noi ti-am tinut pumnii.FIR INTINS!

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 23 Sep 2004 21:31

Astazi dupa amiaza,iliuta era pe primul loc,dar vin tare din urma echipa din Sinaia Bobea-Tofan,care m-ar mira sa nu cistige,pentru ca au multe prezentari,dar din pacate,au si multe rupturi datorate scoicilor.Chris Woodrow si Zvonko sunt pe 3 si 4,f aproape unul de altul,dar de doua zile n-au prins nimic.
Din 55 de echipe,36 n-au prins nimic pina azi la prinz!Inca o confirmare,zic eu, ca la Sarulesti e f important sa pici pe un loc bun.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 23 Sep 2004 21:48

Cezare problema-i alta. Mai sunt care stau pe locuri bune, insa apa e mult scazuta. La cintar unul din cele mai bune locuri se vad peretii caselor. Oana a avut multe prezentari dar nu pote scoate nimic. Apa fiind scazuta pestele nu are unde se ridica. Tu sti ce i-am luat de la aquamania. I-a taiat si firul ala de otel. Ce poti face in asa un loc?

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 23 Sep 2004 21:53

Stiu,nea Cornele,am vorbit si cu ei si le pling de mila pentru cite rupturi au avut.Dezamagirea e mai mare atunci cind ai trasaturi si nu poti sa-i dai afara.Oricum ai lua-o,cam slabut...

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 23 Sep 2004 22:34

Cind am vorbit cu Ilie ultima oara - Sinaia erau la vreo 2 kg de ei - si prindeau bine . In rest pace !! Si Ilie se plinge de rupturi multe - ca da intre 2 livezi si "pestii stau ca maimutele in copaci " ( am citat ) . Pina maine nu mai e mult - dar oricum se pare ca va fi un podium romanesc !

PS - bine ca ai zis Cornele ca rupe si otelul ala - ca tocmai vroiam de la Cabelas 1 rola si nu era ieftina de loc . Nasol - il pling pe Victor . E cum e mai nasol si frustrant . Sa ai prezentari si sa-i nu-i poti scoate ca iti taie firele cu forfac de otel :!: :!:

Mihai Vasilescu
member

Mesaj de Mihai Vasilescu » 24 Sep 2004 08:03

Cati concurenti sunt?
Din cate tari?

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Sep 2004 08:33

Clasament final

Locul 1- Stefan Bobea, Sergiu Tofan - approx. 77 Kg

Locul 2- Iliuta, Radu Popescu - approx. 73 Kg

Locul 3 - Chris Woodrow, Robert Raduta Jr