Cupa Mondiala de la Sarulesti: clasament preluat din Ev. Zil
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- al. trentea
- junior member
Cupa Mondiala de la Sarulesti: clasament preluat din Ev. Zil
Am citit astazi, joi 23 septembrie, in Evenimentul Zilei urmatorul clasament:
1. Iliuta/Radu: 73kg
2. Raduta Jr/ Woodrow: 55kg
3. Razvan/Zvonko: 53kg.
Pana acum cel mai mare crap capturat cantareste 16.5kg
1. Iliuta/Radu: 73kg
2. Raduta Jr/ Woodrow: 55kg
3. Razvan/Zvonko: 53kg.
Pana acum cel mai mare crap capturat cantareste 16.5kg
Bravo Iliuta!
Tine-o tot asa!
Apropo, un mic articol din Jurnalul national:
"RECORD. Tot un roman este si recordmanul competitiei pana ieri, Alex Lazar, care a prins un "monstru" de 16,5 kg. A existat si o captura mai mare, de 25 de kg, a francezului Sylvain Remmeter, insa recordul nu a fost omologat, specia fiind crap chinezesc (Novac), exclus din regulamentul Cupei Mondiale"
Tine-o tot asa!
Apropo, un mic articol din Jurnalul national:
"RECORD. Tot un roman este si recordmanul competitiei pana ieri, Alex Lazar, care a prins un "monstru" de 16,5 kg. A existat si o captura mai mare, de 25 de kg, a francezului Sylvain Remmeter, insa recordul nu a fost omologat, specia fiind crap chinezesc (Novac), exclus din regulamentul Cupei Mondiale"
-
- member
- Dani Hentiu
- maniac
-
- member
Astazi dupa amiaza,iliuta era pe primul loc,dar vin tare din urma echipa din Sinaia Bobea-Tofan,care m-ar mira sa nu cistige,pentru ca au multe prezentari,dar din pacate,au si multe rupturi datorate scoicilor.Chris Woodrow si Zvonko sunt pe 3 si 4,f aproape unul de altul,dar de doua zile n-au prins nimic.
Din 55 de echipe,36 n-au prins nimic pina azi la prinz!Inca o confirmare,zic eu, ca la Sarulesti e f important sa pici pe un loc bun.
Din 55 de echipe,36 n-au prins nimic pina azi la prinz!Inca o confirmare,zic eu, ca la Sarulesti e f important sa pici pe un loc bun.
-
- veteran
Cezare problema-i alta. Mai sunt care stau pe locuri bune, insa apa e mult scazuta. La cintar unul din cele mai bune locuri se vad peretii caselor. Oana a avut multe prezentari dar nu pote scoate nimic. Apa fiind scazuta pestele nu are unde se ridica. Tu sti ce i-am luat de la aquamania. I-a taiat si firul ala de otel. Ce poti face in asa un loc?
-
- member
Cind am vorbit cu Ilie ultima oara - Sinaia erau la vreo 2 kg de ei - si prindeau bine . In rest pace !! Si Ilie se plinge de rupturi multe - ca da intre 2 livezi si "pestii stau ca maimutele in copaci " ( am citat ) . Pina maine nu mai e mult - dar oricum se pare ca va fi un podium romanesc !
PS - bine ca ai zis Cornele ca rupe si otelul ala - ca tocmai vroiam de la Cabelas 1 rola si nu era ieftina de loc . Nasol - il pling pe Victor . E cum e mai nasol si frustrant . Sa ai prezentari si sa-i nu-i poti scoate ca iti taie firele cu forfac de otel

PS - bine ca ai zis Cornele ca rupe si otelul ala - ca tocmai vroiam de la Cabelas 1 rola si nu era ieftina de loc . Nasol - il pling pe Victor . E cum e mai nasol si frustrant . Sa ai prezentari si sa-i nu-i poti scoate ca iti taie firele cu forfac de otel

-
- member