BANAX-H 5600NF SAU OKUMA POWERLINE

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 15 Mar 2008 21:52

iorga george scrie: Stiu ca sunt modele care arata identic ,dar repet ,Banax Helicon nu exista in Vest ! Chiar daca la prima vedere par identice ,eu unul nu cred ca la interior sunt la fel !
Oare Nokia Cluj va avea aceasi ,,soarta "ca... Banaxul???
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

gmarius
junior member

Mesaj de gmarius » 16 Mar 2008 09:45

am rupt 3 mulinete in aruncari , nu conteaza firma , banax a rezistat cel chinezesc si okuma powerline am aruncat cu el si imi prind mana in galetul la tambur cand arunc ca-mi vine peste degete asa ca cu mici ajustati de finete in corpul banaxului se poate face o mulineta f buna. Acu sa vad daca mai tine cativa ani ca 2 a tinut.

mircea2007
member

Mesaj de mircea2007 » 16 Mar 2008 10:18

fara suparare...sa rupi bete mai merge...da mulinete.....
everything i learned in life, i learned from fishing

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 16 Mar 2008 10:41

voicua scrie:
iorga george scrie: Stiu ca sunt modele care arata identic ,dar repet ,Banax Helicon nu exista in Vest ! Chiar daca la prima vedere par identice ,eu unul nu cred ca la interior sunt la fel !
Oare Nokia Cluj va avea aceasi ,,soarta "ca... Banaxul???
In citatul meu faceam referire la modele identice de la producatori diferiti ! In cazul Nokia ,daca isi pastreaza acelasi furnizor de componente , sigur nu vor fii probleme ...mai mult, vor fii "made in UE" ! Deci ne-am spalat pe maini ! ;-)
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 16 Mar 2008 13:04

gmarius scrie: Acu sa vad daca mai tine cativa ani ca 2 a tinut.
:?: Parca le aveai de vanzare?Te-ai razgandit intre timp???
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 16 Mar 2008 17:23

voicua scrie:
gmarius scrie: Acu sa vad daca mai tine cativa ani ca 2 a tinut.
:?: Parca le aveai de vanzare?Te-ai razgandit intre timp???

@voicua...a fost doar praf in ochi :mrgreen: ...eu de atunci am renuntat la orice negocieri , cumparari de pe site..si apropo mi-am cumparat mulinete noi 8)
p.s.
chiar eram curios daca ai castigat "licitatia" :mrgreen: !!

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 16 Mar 2008 18:57

tibi micu scrie:si apropo mi-am cumparat mulinete noi 8)
p.s.
chiar eram curios daca ai castigat "licitatia" :mrgreen: !!
Sa le folosesti sanatos si sa ai parte de ele.Cat despre licitatia propusa... credeam ca ati castigat-o voi ;-) .Respecte.

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 16 Mar 2008 19:21

gmarius scrie:am aruncat cu el si imi prind mana in galetul la tambur cand arunc ca-mi vine peste degete asa ca cu mici ajustati de finete in corpul banaxului se poate face o mulineta f buna.
Daca iti prinzi mana in ,,galet" :-): inseamna ca mulineta are mari probleme, prietene.Si te mai miri ca le-ai rupt :-? :-) .

gmarius
junior member

Mesaj de gmarius » 20 Mar 2008 23:31

Vezi daca nu stii ce vb . Incearca sa arunci cu ele si o sa vezi.

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 21 Mar 2008 07:34

Nu stiu, dar eu am si Helicoane 5600 NF si Powerliner 860, si merg bine ambele tipuri, la lansare se comporta la fel si am degetele intacte. Nici macar urechile nu mi le-am prins :mrgreen: Okuma mi se par un pic mai bine lucrate, mai echilibrat rotorul si cu jocuri mai mici in angrenaje. Dar pentru pescari fara pretentii extraordinare, sunt bune si nu prea scumpe.

Apropo: gmarius, cum naiba ai reusit sa rupi mulinete in aruncare? Le-ai aruncat cu bete cu tot de la etaj? :shock:
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Scrie răspuns