Oare Nokia Cluj va avea aceasi ,,soarta "ca... Banaxul???iorga george scrie: Stiu ca sunt modele care arata identic ,dar repet ,Banax Helicon nu exista in Vest ! Chiar daca la prima vedere par identice ,eu unul nu cred ca la interior sunt la fel !
BANAX-H 5600NF SAU OKUMA POWERLINE
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
am rupt 3 mulinete in aruncari , nu conteaza firma , banax a rezistat cel chinezesc si okuma powerline am aruncat cu el si imi prind mana in galetul la tambur cand arunc ca-mi vine peste degete asa ca cu mici ajustati de finete in corpul banaxului se poate face o mulineta f buna. Acu sa vad daca mai tine cativa ani ca 2 a tinut.
-
- member
- George Iorga
- maniac
In citatul meu faceam referire la modele identice de la producatori diferiti ! In cazul Nokia ,daca isi pastreaza acelasi furnizor de componente , sigur nu vor fii probleme ...mai mult, vor fii "made in UE" ! Deci ne-am spalat pe maini !voicua scrie:Oare Nokia Cluj va avea aceasi ,,soarta "ca... Banaxul???iorga george scrie: Stiu ca sunt modele care arata identic ,dar repet ,Banax Helicon nu exista in Vest ! Chiar daca la prima vedere par identice ,eu unul nu cred ca la interior sunt la fel !

Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
voicua scrie:gmarius scrie: Acu sa vad daca mai tine cativa ani ca 2 a tinut.Parca le aveai de vanzare?Te-ai razgandit intre timp???
@voicua...a fost doar praf in ochi

p.s.
chiar eram curios daca ai castigat "licitatia"

Sa le folosesti sanatos si sa ai parte de ele.Cat despre licitatia propusa... credeam ca ati castigat-o voitibi micu scrie:si apropo mi-am cumparat mulinete noi![]()
p.s.
chiar eram curios daca ai castigat "licitatia"!!

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
Daca iti prinzi mana in ,,galet"gmarius scrie:am aruncat cu el si imi prind mana in galetul la tambur cand arunc ca-mi vine peste degete asa ca cu mici ajustati de finete in corpul banaxului se poate face o mulineta f buna.

Nu stiu, dar eu am si Helicoane 5600 NF si Powerliner 860, si merg bine ambele tipuri, la lansare se comporta la fel si am degetele intacte. Nici macar urechile nu mi le-am prins
Okuma mi se par un pic mai bine lucrate, mai echilibrat rotorul si cu jocuri mai mici in angrenaje. Dar pentru pescari fara pretentii extraordinare, sunt bune si nu prea scumpe.
Apropo: gmarius, cum naiba ai reusit sa rupi mulinete in aruncare? Le-ai aruncat cu bete cu tot de la etaj?

Apropo: gmarius, cum naiba ai reusit sa rupi mulinete in aruncare? Le-ai aruncat cu bete cu tot de la etaj?

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))