Fire

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Razvann
junior member

Mesaj de Razvann » 11 Mai 2008 18:48

Eu folosesc Kristonite - 0.36 - este un fir bun (este matasos si pare mai subtire decat 0.36). Nu mi sa parut insa foarte rezistent la abraziune dar nici nu am avut probleme pana acum (m-am uitat la el si are ceva urme dupa 2-3 partide).
Pentru plantat un fir care mi-a captat atentia fara sa-mi rupa buzunarele este Shimano Beast Master - No ESCAPE - 0.35 - 11 kg rezistenta (30 lei - 500 m). Este un fir foarte rigid si foarte rezistent la abraziune (are un aspect gri lucios). Am avut unul care dupa 2 ani de folosire inca nu avea urmele caracteristice de abraziune pe ultima parte dinspre forfac.
Il recomad - merita....

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 11 Mai 2008 20:44

Friday scrie:Eu folosesc Kristonite - 0.36 - este un fir bun (este matasos si pare mai subtire decat 0.36). Nu mi sa parut insa foarte rezistent la abraziune dar nici nu am avut probleme pana acum (m-am uitat la el si are ceva urme dupa 2-3 partide).
Pentru plantat un fir care mi-a captat atentia fara sa-mi rupa buzunarele este Shimano Beast Master - No ESCAPE - 0.35 - 11 kg rezistenta (30 lei - 500 m). Este un fir foarte rigid si foarte rezistent la abraziune (are un aspect gri lucios). Am avut unul care dupa 2 ani de folosire inca nu avea urmele caracteristice de abraziune pe ultima parte dinspre forfac.
Il recomad - merita....
P-line Evolution ai avut posibilitatea sa-l folosesti ? Daca da, ce parere ai despre el.

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 12 Mai 2008 10:58

eu folosesc P-Line Floroclear de 0.28mm. La prima partida am vrut sa vad ce poate si am pescuit cu frana stransa. Nu am avut pesti mai mari de 7kg dar firul s-a comportat exemplar. Si crede-ma am tras de pesti de se uitau ceilalti pescari la mine ca la un nebun, si pe buna dreptate. :lol:
si special am ales cel mai cioturos si mai plin de scoici loc de pe balta. Pt mine 0.35mm e prea gros pt baltile pe care merg eu dar pt Dunare sau alte rauri mari e perfect.

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 12 Mai 2008 11:33

mikecarp scrie:eu folosesc P-Line Floroclear de 0.28mm. La prima partida am vrut sa vad ce poate si am pescuit cu frana stransa. Nu am avut pesti mai mari de 7kg dar firul s-a comportat exemplar. Si crede-ma am tras de pesti de se uitau ceilalti pescari la mine ca la un nebun, si pe buna dreptate. :lol:
si special am ales cel mai cioturos si mai plin de scoici loc de pe balta. Pt mine 0.35mm e prea gros pt baltile pe care merg eu dar pt Dunare sau alte rauri mari e perfect.
Multumesc, pentru sugestie.

Scrie răspuns