3,6m / 3,5lb

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

marian_popescu
veteran

3,6m / 3,5lb

Mesaj de marian_popescu » 08 Aug 2008 19:09

in sfarsit, sunt hotarat sa imi cumpar un set de lansete specializate pentru crap si, dintre cele la care ma incadrez la pret(1000 ron), cel mai mult imi plac Ron Thompson Custom carp. mentionez ca doresc ceva la 3,6 m, 3,5 lb. mi se par rapide si bine inchegate, bine finisate si destul de puternice. imi place sa pescuiesc pe Dunare si din aceasta cauza inclin sa optez pentru niste bete mai robuste. ca mulinete, am okuma pl 65 si cred ca se potrivesc de minune cu custom carp. le-am gasit la arrow int. si sunt pana in 200 ron bucata....de fapt sunt innebunit dupa ele si luna asta cred ca mi le voi cumpara.

meseriasii ce zic? :bere: ...fara alcool

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 08 Aug 2008 20:16

adica in 1000ron sa iti intre si betele si mulinetele ?

marian_popescu
veteran

Mesaj de marian_popescu » 09 Aug 2008 20:51

mulinetele le am deja, dar le am pe bete telescopice...si-au facut treba si telescopicele, dar acum vreau ceva mai bun. nici custom carp nu sunt tocmai pe masura sculelor despre care se discuta in general pe forum (bblc, fox, free spirit etc), dar atat imi pot permite deocamdata si, in plus, sunt convins ca se poate prinde peste frumos si cu sculele astea mai modeste.
deci, 4 bete in 1000 ron

imi mai plac si energoteam dx kevlar, 3,60 m, 3lb. sunt de ceva vreme pe piata, are un prieten si m-am jucat si eu cu ele...de fapt eu le-am cumparat pt el.am aruncat si 150grame cu ele, evident, fara a le forta, am tras de ele, bine finisate, destul de nervoase, parca mai de incredere decat custom carp, pe care le-am testat doar in magazin....si mai ales ca in noiembrie energofish face reducere 50% la toata marfa de pe stoc, mai putin la tot ce inseamna shimano. asta ar insemna sa iau lanseta la 110 ron

multumesc

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 09 Aug 2008 21:00

pai si de ce nu astepti pana in noiembrie?

Vlad_Colceriu
veteran

Mesaj de Vlad_Colceriu » 09 Aug 2008 23:44

marian_popescu23 scrie:mulinetele le am deja, dar le am pe bete telescopice...si-au facut treba si telescopicele, dar acum vreau ceva mai bun. nici custom carp nu sunt tocmai pe masura sculelor despre care se discuta in general pe forum (bblc, fox, free spirit etc), dar atat imi pot permite deocamdata si, in plus, sunt convins ca se poate prinde peste frumos si cu sculele astea mai modeste.
deci, 4 bete in 1000 ron

imi mai plac si energoteam dx kevlar, 3,60 m, 3lb. sunt de ceva vreme pe piata, are un prieten si m-am jucat si eu cu ele...de fapt eu le-am cumparat pt el.am aruncat si 150grame cu ele, evident, fara a le forta, am tras de ele, bine finisate, destul de nervoase, parca mai de incredere decat custom carp, pe care le-am testat doar in magazin....si mai ales ca in noiembrie energofish face reducere 50% la toata marfa de pe stoc, mai putin la tot ce inseamna shimano. asta ar insemna sa iau lanseta la 110 ron

multumesc
Iti recomand calduros betele JRC SKYLINER 12,6'' 3,25 lbs. . Crede-ma ca se ridica la nivelul multor bete mai scumpe!!!

Betele le gasesti la 220 ron/bucata.
aici: http://www.crap.com.ro/shop/product-inf ... id318.html

:D :D :D Mentionez ca nu e site-ul meu, nu sunt direct implicat in afacere, Florin NU imi face reducere la produse daca dau link-uri. E o simpla recomandare. :D :D :D
Ultima oară modificat 26 Aug 2008 23:00 de către Vlad_Colceriu, modificat de 2 ori în total.
Imagine

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 18 Aug 2008 11:54

pescarusule...adica cu betzele astea faci tu recital la Peris ha? :lol:

Vlad_Colceriu
veteran

Mesaj de Vlad_Colceriu » 18 Aug 2008 16:48

Mihai_Lavazza scrie:pescarusule...adica cu betzele astea faci tu recital la Peris ha? :lol:
Cu astea prinde frate-meu. Eu am chub-uri... Eu am prins la Peris cu Cormoran AKX de 2,75 lbs. :mrgreen: Dar nu mi-a spus nimeni ca nu tin la OTG-uri... :D :D :D
Imagine

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 18 Aug 2008 16:50

cu Chub-uri face recital ;-)
pescarusu_nebun scrie:Mi-au venit si mie lansetele Chub. Au prins si 3 crapi (12,6,9 kg) Peris.

In aruncare sunt superbe (nu am putut calcula distanta exact) aproximativ 110-120 m cu montura elicopter si boilies de 26, plumb flat pear de 114 gr.(KORDA) si vant destul de puternic din fata.

In drill sunt neasteptat de placute pentru niste bete de 3,5 Lbs.

Per ansamblu, sunt mai mult decat multumit de ele! 8) 8)

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 18 Aug 2008 16:52

pescarusu_nebun scrie:.................... :mrgreen: Dar nu mi-a spus nimeni ca nu tin la OTG-uri... :D :D :D
Tin si la OTG ,numa' plumbul sa fie si el ,asa, mai pricajit ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

Vlad_Colceriu
veteran

Mesaj de Vlad_Colceriu » 18 Aug 2008 17:25

140g :D:D:D:D
Imagine

Scrie răspuns