meseriasii ce zic?

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Iti recomand calduros betele JRC SKYLINER 12,6'' 3,25 lbs. . Crede-ma ca se ridica la nivelul multor bete mai scumpe!!!marian_popescu23 scrie:mulinetele le am deja, dar le am pe bete telescopice...si-au facut treba si telescopicele, dar acum vreau ceva mai bun. nici custom carp nu sunt tocmai pe masura sculelor despre care se discuta in general pe forum (bblc, fox, free spirit etc), dar atat imi pot permite deocamdata si, in plus, sunt convins ca se poate prinde peste frumos si cu sculele astea mai modeste.
deci, 4 bete in 1000 ron
imi mai plac si energoteam dx kevlar, 3,60 m, 3lb. sunt de ceva vreme pe piata, are un prieten si m-am jucat si eu cu ele...de fapt eu le-am cumparat pt el.am aruncat si 150grame cu ele, evident, fara a le forta, am tras de ele, bine finisate, destul de nervoase, parca mai de incredere decat custom carp, pe care le-am testat doar in magazin....si mai ales ca in noiembrie energofish face reducere 50% la toata marfa de pe stoc, mai putin la tot ce inseamna shimano. asta ar insemna sa iau lanseta la 110 ron
multumesc
pescarusu_nebun scrie:Mi-au venit si mie lansetele Chub. Au prins si 3 crapi (12,6,9 kg) Peris.
In aruncare sunt superbe (nu am putut calcula distanta exact) aproximativ 110-120 m cu montura elicopter si boilies de 26, plumb flat pear de 114 gr.(KORDA) si vant destul de puternic din fata.
In drill sunt neasteptat de placute pentru niste bete de 3,5 Lbs.
Per ansamblu, sunt mai mult decat multumit de ele!![]()