Ilfoveni

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Boghy
junior member

Ilfoveni

Mesaj de Boghy » 14 Sep 2004 01:31

Am fost vineri seara si sambata toata ziua pe lacul nr.5 din Ilfoveni.Un lac imens cu un potential foarte mare.In urma cu o luna imi batusem recordul la ten in acest lac dar de data asta am fost foarte dezamagit.Nu am avut decat 2 trasaturi-un caras la 500 gr. si un ten la 2.5 kg ambii eliberati.Inainte sa plec am aflat ca patronul vrea sa sece lacul si sa scoata pestele si incepuse procedura de golire a lacului inca de joi dimineata.Pacat ca unii patroni nu se gandesc si la noi.
In cautare de aventura!Fir Intins.

micutu
member

Mesaj de micutu » 14 Sep 2004 08:00

am fost si eu pe lacul acela acum cativa ani. in fiecare an se navodeste ...
interesant e Ilfoveni 3, cel din dreptul satului cu acelasi nume. stii cumva, s-a deschis? anul trecut era inchis

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 14 Sep 2004 08:22

acum ilfoveni 5 este deja la jumatate din nivel si de saptamana asta sau cealalta incepe navodirea, poti sa mai mergi in ilfoveni 4 acolo mai sunt cateva bucati mari (nu multe), ilfoveni 3 are un regim mai ciudat, patronul nu lasa decat cunostintele si ageamii (daca prinzi mult sau mare te scoate de pe balta si nu te mai primeste, noi i-am spus ca eliberam pestele si nu ne-a crezut, nu poate concepe ca cineva elibereaza pestele prins), ilfoveni 2 este chel de peste.
Nu face ce nu-ti place!

Boghy
junior member

Mesaj de Boghy » 14 Sep 2004 13:47

@micutu

Ilfoveni 3 este inchis.Am vorbit cu paznicii si am aflat ca este peste foarte mult deoarece de 3 ani lacul nu a fost dat drumul pescuitului si nu a fost navodit.Se poate da la peste achitand o taxa de vreo 50 euro pe zi(asta daca te intelegi cu patronul).
In cautare de aventura!Fir Intins.

micutu
member

Mesaj de micutu » 15 Sep 2004 22:09

acum doi ani, in octombrie 2002, am vrut sa dau pe ilfoveni 3 si am avut surpriza sa-l gasesc fara apa. probabil ca l-au navodit atunci, iar cu doua saptamani inainte chiar pescuisem.

Scrie răspuns