Ilfoveni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Ilfoveni
Am fost vineri seara si sambata toata ziua pe lacul nr.5 din Ilfoveni.Un lac imens cu un potential foarte mare.In urma cu o luna imi batusem recordul la ten in acest lac dar de data asta am fost foarte dezamagit.Nu am avut decat 2 trasaturi-un caras la 500 gr. si un ten la 2.5 kg ambii eliberati.Inainte sa plec am aflat ca patronul vrea sa sece lacul si sa scoata pestele si incepuse procedura de golire a lacului inca de joi dimineata.Pacat ca unii patroni nu se gandesc si la noi.
In cautare de aventura!Fir Intins.
- Iliuta Goean
- maniac
acum ilfoveni 5 este deja la jumatate din nivel si de saptamana asta sau cealalta incepe navodirea, poti sa mai mergi in ilfoveni 4 acolo mai sunt cateva bucati mari (nu multe), ilfoveni 3 are un regim mai ciudat, patronul nu lasa decat cunostintele si ageamii (daca prinzi mult sau mare te scoate de pe balta si nu te mai primeste, noi i-am spus ca eliberam pestele si nu ne-a crezut, nu poate concepe ca cineva elibereaza pestele prins), ilfoveni 2 este chel de peste.
Nu face ce nu-ti place!