Sacosu Turcesc

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 16 Apr 2007 12:43

la sacos mergem pt distractie :mrgreen: mai prind si nevestele cite un crapcean :lol: de obicei mergem pe lucruri simple,arc naditor cu pastura din mix,bile de 16-20,pe fir solubil sau infipte in arc,fire combi,forfac lung-25-30cm,iar ace,eu dau cu d-rig de la cormoran si owner c8 nr 6.
cam asta ar fi :lol:

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 16 Apr 2007 12:47

ps
am uitat de barcute........................sa mergi cu navomodelul pe sacos deja esti in figuri :oops: ,aia e balta de barcute.........ne amuzam ca nu prindeau nici la jumate din ritmul nostru si noi veneam dupa un chef monstru :lol:

Cucu Ionel
senior member

Mesaj de Cucu Ionel » 16 Apr 2007 17:11

Florin,si-au recuperat cei cu barcuta scula?Tipii fac,in general,ravagii pe unde se duc.La Pischia au scos bucati si de 17 kg anul trecut ...
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 16 Apr 2007 17:35

nu stiu,pt ca erau mai multe si nu eram atent la ei,parca era concurs cu soimii patriei la palatul pionierilor la navomodelism........................

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 16 Apr 2007 20:20

Florin, Gabi, mersi pentru sfaturi! Dar doar nu credeti ca eu merg cu cine stie ce monturi sofisticate?!! Evident, tot arc momitor, doua carlige, unul sub si altul deasupra de momitor, pastura cu fel de fel de...ce avem p-acasa, inclusiv mixuri. Ziceam ca de carligul cu bila am legat si un fir solubil cu alte cateva bile, ca bomboana pe coliva ( ceea ce s-a si dovedit a fi :D ). Ma plangeam insa de ghinionul teribil, ori poate de vreun loc nenorocit si malos, iar la aglomeratia aia nu se punea problema de schimbare. La penultima iesire( acu' vreo saptamana, dar nu in weekend) am luat singur peste 100kile, in 6 ore, si ma distram si eu pe seama celor cu casa soimilor patriei, pana au plantat ei 4 fire cu barcuta, eu am scos 5 ciortani. Si... e evident ca si noi mergem pentru distractie, in 10-15 iesiri anul trecut, daca am dus 1-2 bucati acasa, la cererea prietenilor.
Cat despre cheful de dinainte, sa va fie de bine! Tot ce regret e ca n-am fost si eu, dar daca acceptati o invitatie la casa batraneasca de la Dumbravita, promit niste mici/gratare pe cinste, udati bine cu ce trebuie ;-)
si... invitatia e pe bune, nu glumesc, numai bine! :D
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Cucu Ionel
senior member

Mesaj de Cucu Ionel » 16 Apr 2007 20:37

Mi-ai placut la comparatia cu soimii patriei! :lol: :lol: Apoi la Sacos chiar nu se preteaza sa nadesti cu asa ceva!Doar daca n-ar fi avand vegetatie deloc si sa fi fost apa libera ....
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 16 Apr 2007 20:38

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
acum sintem la refacere,ca vine 1-2 mai....................si avem programata o partida de 4 zile si 4 nopti

merci de invitatie :lol:

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 17 Apr 2007 10:18

@Florin: fir intins...la Varadia, presupun, nu? ;-)
Invitatia ramane valabila, lasa-mi un nr de tel pe privat!:)
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 17 Apr 2007 10:57

da :mrgreen: acolo e fieful echipei :mrgreen:

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 17 Apr 2007 12:15

teacher64 scrie:Florin, Gabi, mersi pentru sfaturi! Dar doar nu credeti ca eu merg cu cine stie ce monturi sofisticate?!! Evident, tot arc momitor, doua carlige, unul sub si altul deasupra de momitor, pastura cu fel de fel de...ce avem p-acasa, inclusiv mixuri. Ziceam ca de carligul cu bila am legat si un fir solubil cu alte cateva bile, ca bomboana pe coliva ( ceea ce s-a si dovedit a fi :D ). Ma plangeam insa de ghinionul teribil, ori poate de vreun loc nenorocit si malos, iar la aglomeratia aia nu se punea problema de schimbare. La penultima iesire( acu' vreo saptamana, dar nu in weekend) am luat singur peste 100kile, in 6 ore, si ma distram si eu pe seama celor cu casa soimilor patriei, pana au plantat ei 4 fire cu barcuta, eu am scos 5 ciortani. Si... e evident ca si noi mergem pentru distractie, in 10-15 iesiri anul trecut, daca am dus 1-2 bucati acasa, la cererea prietenilor.
Cat despre cheful de dinainte, sa va fie de bine! Tot ce regret e ca n-am fost si eu, dar daca acceptati o invitatie la casa batraneasca de la Dumbravita, promit niste mici/gratare pe cinste, udati bine cu ce trebuie ;-)
si... invitatia e pe bune, nu glumesc, numai bine! :D
Invitatie acceptata , asteptam , dar dupa 1 mai, pana atunci ma pregatesc sa bat recordul pe Varadia , din nou :mrgreen: