cam asta ar fi

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Invitatie acceptata , asteptam , dar dupa 1 mai, pana atunci ma pregatesc sa bat recordul pe Varadia , din nouteacher64 scrie:Florin, Gabi, mersi pentru sfaturi! Dar doar nu credeti ca eu merg cu cine stie ce monturi sofisticate?!! Evident, tot arc momitor, doua carlige, unul sub si altul deasupra de momitor, pastura cu fel de fel de...ce avem p-acasa, inclusiv mixuri. Ziceam ca de carligul cu bila am legat si un fir solubil cu alte cateva bile, ca bomboana pe coliva ( ceea ce s-a si dovedit a fi). Ma plangeam insa de ghinionul teribil, ori poate de vreun loc nenorocit si malos, iar la aglomeratia aia nu se punea problema de schimbare. La penultima iesire( acu' vreo saptamana, dar nu in weekend) am luat singur peste 100kile, in 6 ore, si ma distram si eu pe seama celor cu casa soimilor patriei, pana au plantat ei 4 fire cu barcuta, eu am scos 5 ciortani. Si... e evident ca si noi mergem pentru distractie, in 10-15 iesiri anul trecut, daca am dus 1-2 bucati acasa, la cererea prietenilor.
Cat despre cheful de dinainte, sa va fie de bine! Tot ce regret e ca n-am fost si eu, dar daca acceptati o invitatie la casa batraneasca de la Dumbravita, promit niste mici/gratare pe cinste, udati bine cu ce trebuie![]()
si... invitatia e pe bune, nu glumesc, numai bine!