Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Cata
- member
Salutare!
Raducu daca nu-i cu secret... despre ce balta ii vorba ...ca pe la Cluj stam cam prost cu baltile in materie de crap(si nu numai)...is tare curios

..sau asta a fost mai demult cind mai mergea ??
Respecte

Fir intins!
-
raducu
- senior member
Cata scrie:Salutare!
Raducu daca nu-i cu secret... despre ce balta ii vorba ...ca pe la Cluj stam cam prost cu baltile in materie de crap(si nu numai)...is tare curios

..sau asta a fost mai demult cind mai mergea ??
Respecte

Este vorba de Campenesti. Am pescuit un sezon intreg (2006)catre coada primului lac aflat dupa bazinele acelea mai mici din dreptul casei lui Anuca. Acum acolo nu stiu daca se mai poate intra pe partea cu drumul fiindca au construit si anul trecut (2007)am mers cu Voicua pe la alte lacuri.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
raducu
- senior member
Peste este si acum acolo dar exemplare mari 9-15kg sunt mai rare fiindca primavara sunt mutate in primul lac pentru reproducere. Daca mai vrei informatii intreaba pe MP.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
George-Alexandru
- senior member
Fratilor exzista si mesaje private,este un topic dedicat metodelor de conservare a porumbului.
APCR-CS CARPZONE
-
raducu
- senior member
George-Alexandru scrie:Fratilor exzista si mesaje private,este un topic dedicat metodelor de conservare a porumbului.
Cam tarziu te-ai gasit sa te bulbuci ,trebuia sa citesti postarea mea anterioara si sa ne lasi. Tocmai de aceea i-am sugerat colegului sa comunicam prin MP.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
raducu
- senior member
@ Cata ,daca mai vrei sa intrebi ceva poti s-o faci,aici nu mai creem probleme.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
voicua
- veteran
-
Cam tarziu te-ai gasit sa te bulbuci ,trebuia sa citesti postarea mea anterioara si sa ne lasi. Tocmai de aceea i-am sugerat colegului sa comunicam prin MP.[/quote]

.George prietene,mai gresesc si ei ca sunt...ardeleni

.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...