cata si raducu

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Cata
member

Mesaj de Cata » 21 Ian 2008 18:58

Salutare!
Raducu daca nu-i cu secret... despre ce balta ii vorba ...ca pe la Cluj stam cam prost cu baltile in materie de crap(si nu numai)...is tare curios
:mrgreen: ..sau asta a fost mai demult cind mai mergea ??
Respecte ;-)
Fir intins!

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 21 Ian 2008 20:34

Cata scrie:Salutare!
Raducu daca nu-i cu secret... despre ce balta ii vorba ...ca pe la Cluj stam cam prost cu baltile in materie de crap(si nu numai)...is tare curios
:mrgreen: ..sau asta a fost mai demult cind mai mergea ??
Respecte ;-)
Este vorba de Campenesti. Am pescuit un sezon intreg (2006)catre coada primului lac aflat dupa bazinele acelea mai mici din dreptul casei lui Anuca. Acum acolo nu stiu daca se mai poate intra pe partea cu drumul fiindca au construit si anul trecut (2007)am mers cu Voicua pe la alte lacuri.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 21 Ian 2008 20:38

Peste este si acum acolo dar exemplare mari 9-15kg sunt mai rare fiindca primavara sunt mutate in primul lac pentru reproducere. Daca mai vrei informatii intreaba pe MP.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 21 Ian 2008 20:54

Fratilor exzista si mesaje private,este un topic dedicat metodelor de conservare a porumbului.
APCR-CS CARPZONE

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 21 Ian 2008 22:01

George-Alexandru scrie:Fratilor exzista si mesaje private,este un topic dedicat metodelor de conservare a porumbului.
Cam tarziu te-ai gasit sa te bulbuci ,trebuia sa citesti postarea mea anterioara si sa ne lasi. Tocmai de aceea i-am sugerat colegului sa comunicam prin MP.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 21 Ian 2008 22:04

@ Cata ,daca mai vrei sa intrebi ceva poti s-o faci,aici nu mai creem probleme.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 22 Ian 2008 08:32

Cam tarziu te-ai gasit sa te bulbuci ,trebuia sa citesti postarea mea anterioara si sa ne lasi. Tocmai de aceea i-am sugerat colegului sa comunicam prin MP.[/quote]
:D :lol: .George prietene,mai gresesc si ei ca sunt...ardeleni :bere: .
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

Scrie răspuns