Cupa Lates 2010
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Domnilor nu are rost sa va certati stim cu toti ca in general cei care fac concursuri o fac sa si castige.P.S.GHITI chiar mi-a facaut placere la concursurile care le-ai organizat tu cu LUCI in afara de plata balti toti bani intra in premii,mancarea si bautura o dau sponsorii cam asa se procedeaza deocamdata in Ardeal d-le GABI.
Exact asta se intampla si la noi. Poate la voi balta este ieftina, la noi nu. Lates-ul costa 20.000 euro/an + populari si lucrari. Sponsori in Moldova mai putini, in Ardeal or fi mai multi.nita gigi scrie:Domnilor nu are rost sa va certati stim cu toti ca in general cei care fac concursuri o fac sa si castige.P.S.GHITI chiar mi-a facaut placere la concursurile care le-ai organizat tu cu LUCI in afara de plata balti toti bani intra in premii,mancarea si bautura o dau sponsorii cam asa se procedeaza deocamdata in Ardeal d-le GABI.
Nu am vazut in lista trecut arbitrii. La un concurs de 96 ore 45 de milioane costa, la noi.
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
de multe ori arbitrii sunt gratis, unora chiar le face placere sa participe ca arbitri ...pe bune :)GabiSandu scrie:nita gigi scrie: Nu am vazut in lista trecut arbitrii. La un concurs de 96 ore 45 de milioane costa, la noi.
Pescuitul este un viciu!
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
Te cred si sunt convins ca asa este. In schimb la concursuri mari trebuie arbitrii cu experienta, care stiu cu ce se mananca o competitie si aici ma refer la trucuri ce sunt nevoiti sa le cunoasca pentru a nu fi pacaliti in stand, trebuie sa munceasca serios atat ziua cat si noaptea. Trebuie sa ai macar 2 arbitri pe fiecare stand si asta costa. Din aceasta cauza concursurile consacrate costa pentru ca in principiu ofera garantie pentru corectitudine si profesionalism.
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
- ghitighiusan
- veteran
@ Gabi Sandu
1.Considera-te deja invitat. Nu trebuie sa garantezi nimic,insa sunteti bineveniti oricand.
Intre noi fie vorba,nu exista concursuri mari sau mici,ci doar competitii intre pescari,unde trebuie sa domine doar respectul reciproc,bunul simt si ambianta amicala.Pana acum ne-a reusit.Tocmai din acest motiv ne permitem arbitrii voluntari, nu am suferit si nu vom suferi niciodata de scenarita.Cand nu va mai exista acest spirit si ne vom uita chioras unul la altul,banuitori sau dusmanosi,dispare si motivatia catre genul acesta de actvitati.Personal,asta cred si asa o sa fac.
2.E ditamai sigla la semnatura,precum si echipa localitatii din care fac parte,asa ca nu e niciun secret.
3.Departe de mine sa-i numar pestii sau sa-i monotorizez activitatea,a fost doar un raspuns in linia postarilor sale acide.Sunt convins ca e un pescar mai bun ca mine,mai ales ca nu am scris niciunde ca as fi un pescar mai bun ca altii.
4.Am spus si mai sus ca aveti tot respectul meu pentru ce ati facut in privinta pescuitului din zona voastra,cele cateva comentarii facute pe tema concursului ca idee de suport, au fost intelese gresit si astfel s-a ajuns aici.
Inchei aici cu speranta ca acum m-am facut inteles.
@ Liviu Mihai
Tie nu-ti raspund,esti prea subtil pentru mine.
1.Considera-te deja invitat. Nu trebuie sa garantezi nimic,insa sunteti bineveniti oricand.
Intre noi fie vorba,nu exista concursuri mari sau mici,ci doar competitii intre pescari,unde trebuie sa domine doar respectul reciproc,bunul simt si ambianta amicala.Pana acum ne-a reusit.Tocmai din acest motiv ne permitem arbitrii voluntari, nu am suferit si nu vom suferi niciodata de scenarita.Cand nu va mai exista acest spirit si ne vom uita chioras unul la altul,banuitori sau dusmanosi,dispare si motivatia catre genul acesta de actvitati.Personal,asta cred si asa o sa fac.
2.E ditamai sigla la semnatura,precum si echipa localitatii din care fac parte,asa ca nu e niciun secret.
3.Departe de mine sa-i numar pestii sau sa-i monotorizez activitatea,a fost doar un raspuns in linia postarilor sale acide.Sunt convins ca e un pescar mai bun ca mine,mai ales ca nu am scris niciunde ca as fi un pescar mai bun ca altii.
4.Am spus si mai sus ca aveti tot respectul meu pentru ce ati facut in privinta pescuitului din zona voastra,cele cateva comentarii facute pe tema concursului ca idee de suport, au fost intelese gresit si astfel s-a ajuns aici.
Inchei aici cu speranta ca acum m-am facut inteles.
@ Liviu Mihai
Tie nu-ti raspund,esti prea subtil pentru mine.
GHITI BAITS
http://ghitibaits.ro/
http://ghitibaits.ro/
-
- junior member
-
- junior member
-
- junior member
-
- junior member
-