incepator - sfat lansete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
incepator - sfat lansete
Salutare pescari....sunt nou in d'ale crapului si m-ar interesa o lanseta de 3,60 din 2 tronsoane la 100-170ron(sert, maver, shimano, daiwa)am vazut ca si cei de la Mitchell au ceva produse<<<<mulineta am byron bc 5000>>>>
Va rog sa-mi recomandati ceva bun+ de ce as cumpara de la o firma anume si de ce nu de la cealalta.multumesc
Chiar nimeni nu ma ajuta????
am lasat lanseta de spinning si vreau sa ma apuc si de crap!
asa primiti voi un rapitor?:)))
Va rog sa-mi recomandati ceva bun+ de ce as cumpara de la o firma anume si de ce nu de la cealalta.multumesc
Chiar nimeni nu ma ajuta????
am lasat lanseta de spinning si vreau sa ma apuc si de crap!
asa primiti voi un rapitor?:)))
daca esti din bucuresti vino la totalfishing si poti vedea o gramada de modele
in jur de 200 ron
http://www.totalfishing.ro/locatie.php
augustin de la magazin e pescar de crap si te poate ajuta cu sfaturi, in afara de asta cel mai bine e sa le vezi si sa pui mana pe ele
sunt sigur ca si baietii de pe forum o sa-ti spuna parerea lor, nu te impacienta :)
in jur de 200 ron
http://www.totalfishing.ro/locatie.php
augustin de la magazin e pescar de crap si te poate ajuta cu sfaturi, in afara de asta cel mai bine e sa le vezi si sa pui mana pe ele
sunt sigur ca si baietii de pe forum o sa-ti spuna parerea lor, nu te impacienta :)
-
- member
crap
Lanseta o cumpar dupa luna mai.Asa ca reducerea sa astepte.MS pt sfat.
Sper sa nu jignesc pe nimeni, dar in Arad nu gasesti nimic bun, doar ce iti aduc oameni din Ungaria la comanda, probabil asa voi proceda si eu.
Mai astept sfaturi pt lanseta
Sper sa nu jignesc pe nimeni, dar in Arad nu gasesti nimic bun, doar ce iti aduc oameni din Ungaria la comanda, probabil asa voi proceda si eu.
Mai astept sfaturi pt lanseta
Daca nici la Fishline nu gasesti echipament bun...
Am luat si eu de la ei si te asigur ca au o gama foarte diversificata.
In Arad sunt cateva magazine bune unde sunt sigur ca gasesti ceea ce cauti.
Eu zic sa nu astepti pana in Mai ca acum sunt reducerile si nu cand vrei tu.

Am luat si eu de la ei si te asigur ca au o gama foarte diversificata.
In Arad sunt cateva magazine bune unde sunt sigur ca gasesti ceea ce cauti.
Eu zic sa nu astepti pana in Mai ca acum sunt reducerile si nu cand vrei tu.

Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.
Pai la banii aia ai primit destule sfaturi.
Cormoran,Energo,Lineaeffe,Attack,JRC,Shimano(Alivio),Hakuyo,etc.
In 170lei ai destule variante si toate sunt bune in felul lor.
De ce nu vrei sa iei ceva la reducere?
Tot ce e la reducere are in mod normal un pret mai mare decat ceea ce cauti tu si ar trebui sa fie superior betelor pe care le iei in mod normal de 170lei asa ca asculta de mine si cauta promotii.Cand ai gasit doua trei bete care-ti plac ne spui si noua si o sa incercam sa te ajutam sa faci alegerea cea mai buna.
Cormoran,Energo,Lineaeffe,Attack,JRC,Shimano(Alivio),Hakuyo,etc.
In 170lei ai destule variante si toate sunt bune in felul lor.
De ce nu vrei sa iei ceva la reducere?

Tot ce e la reducere are in mod normal un pret mai mare decat ceea ce cauti tu si ar trebui sa fie superior betelor pe care le iei in mod normal de 170lei asa ca asculta de mine si cauta promotii.Cand ai gasit doua trei bete care-ti plac ne spui si noua si o sa incercam sa te ajutam sa faci alegerea cea mai buna.
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.