cele mai rapide bile
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
Cite ceva
Man Fishing,
Reteta scrisa de tine merge din cauza otetului si a C.S.L.-ului,nu are legatura cu uleiul esential de portocale.Am folosit doi ani numai ulei esential de portocale si nu cred ca e cel mai fericit ulei(parere personala).
Reteta scrisa de tine merge din cauza otetului si a C.S.L.-ului,nu are legatura cu uleiul esential de portocale.Am folosit doi ani numai ulei esential de portocale si nu cred ca e cel mai fericit ulei(parere personala).
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- Florian Dinu
- new member
Re: Cite ceva
Da, corect!PANAIT CEZAR scrie:Am folosit doi ani numai ulei esential de portocale si nu cred ca e cel mai fericit ulei(parere personala).
Si mie mi s-a parut un pic cam trist la un moment dat!

Scuze de off. dar nu m-am putut abtine.
PS: Poate traversa o perioada mai dificila

If you like carpfishing as much as i do... then, you are addicted too!
-
- veteran
-
- veteran
si uite asa iar te manca'n poponet si te apuci iar de rulat bilemarian_popescu23 scrie:interesanta discutie in topicul desrpe mixul solar xxx banana
poate fi raspunsul la intrebarea mea legata de niste bile eficiente in partide de o singura zi?
cu siguranta o sa incerc. pe astea si probabil niste solubile de la senzor. macar de curiozitate.

pescuit pt o zi: bile mai aromate, un mic pat de bile( cate 8-10 bile date cu cobra per lanseta) si pe montura saculetzul cu 2-3 bile sparte sau pellete. scoti un baboi, mai dai 3-4 bile pe loc....
nu consumi nici un kg de bile per partida de 24 ore.
-
- junior member
- zfcristian
- senior member