Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Adi Vasile
- junior member
Cu respect Adi V.
-
Brie
- senior member
Ai dreptate Flavius cu rezervarile....dar in momentu cand faci o rezervare ar fi frumos sa chiar ai locu rezervat....am fost martor anul trecut
cand pe locul rezervat de Voicu au venit intr-o zi 2 pescari (separat unul de altul) zicand ca au rezervare pe locul respectiv....cand Voicu mai avea de stat o zi....si nu e caz singular
-
Cata
- member
Salutare
Oricum sper sa se revoce decizia de a pescui numai cu 2 lansete...
Respecte.
Fir intins!
-
dinu profesoru
- senior member
multumesc Flaviu pt suport,eu oricum raman la decizia de a se pescui cu doua bete si chiar cred ca rezultatele vor fi mai bune,dar am sa urmez exemlul din Ungaria iar cine doreste totusi bat in plus va fi taxat cu 10 ron/zi(dar numarul maxim ramane tot 4).
Si ca sa mai zic si eu ceva,nu putini au fost cei care au depasit si numarul de 4 bete/pescar iar daca ar putea ar pescui si cu 10 cum spuneati prea bine.
Pentru a evita disconfortul si jena create de controlul aleator sau inopinat al masinii sau bagajelor,regula va fi ca toate masinile vor fi contolate cu 4 ore inainte de incheierea partidei,iar pescarii vor semna in acest sens un acord de respectare a termenilor si conditiilor de practicare a pescuitului pe acumularea Livada.
Pescarii care nu pescuiesc in sistem C&R vor parca masinile in cele doua locuri marcate,iar pe partea cu filigoria masinile vor fi parcate in locurile amenajate.
-
dinu profesoru
- senior member
Ca sa mai raspund la intrebarea de ce am luat aceasta decizie,ei bine eu cred ca unul din cele doua motive principale pt. care rezultatele au fost mult mai slabe in 2009 este numarul mare de monturi si fire in apa.
De asemenea mai cred ca se poate pescui eficient si cu doua bete si ma mir ca pescari cu experienta nu realizeaza ca pe o balta cu presiune mare ajunge o singura montura pe patul de nada(cat mai putin vizibila) pentru pestii suspiciosi,hatisul de fire si monturi pe pat nu este castigator pe o balta pescuita intens.
Eu as prefera ca cei care spun ca apreciaza lacul Livada macar sa incerce la prima partida sa pescuiasca cu un nr. mai mic de bete.
-
zfcristian
- senior member
zfcristian scrie:
Practic si-ar mari preturile si incasarile in mod indirect

S-a strigat Bingo!!!!!!!!!!!
Ps: Pentru 20 de lei in plus toata lumea o sa dea cu 4 bete!

Ultima oară modificat 31 Ian 2010 12:00 de către
zfcristian, modificat 1 dată în total.
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
-
Adi Vasile
- junior member
Felicitari pt alegere d-le Dinu, asa este cu cat mai putine fire in apa cu atat mai multe sanse pt capturi mari.Numai bine
Cu respect Adi V.
-
mario_kempes10
- senior member
Eu cred ca Dl. Dinu a incercat "sa impace si capra si varza".
Sincer , eu voi adopta varianta de mijloc , adica cea cu 3 bete , astfel : plasez o montură chiar pe patul de nadă, pentru crapii care se hrănesc intensiv, una la marginea patului de nadă pentru crapii care se hrănesc prudent şi una la o distanţă mai mare de marginea patului de nadă, în acest fel ţintind spre crapii mari , foarte timizi.

Sper sa vina vremuri mai bune pentru toti si sa ne vedem cu placere , din nou pe balta.
P.S. - Daca ar trebuii sa pescuiesc doar cu 2 bete , la care bat ar trebuii sa renunt , din cele 3 expuse de mine mai sus?
Multumesc anticipat.

"TAURUS CARP TEAM"
-
DODO27
- member
-
mario_kempes10 scrie:Eu cred ca Dl. Dinu a incercat "sa impace si capra si varza".
Sincer , eu voi adopta varianta de mijloc , adica cea cu 3 bete , astfel : plasez o montură chiar pe patul de nadă, pentru crapii care se hrănesc intensiv, una la marginea patului de nadă pentru crapii care se hrănesc prudent şi una la o distanţă mai mare de marginea patului de nadă, în acest fel ţintind spre crapii mari , foarte timizi.

Sper sa vina vremuri mai bune pentru toti si sa ne vedem cu placere , din nou pe balta.
P.S. - Daca ar trebuii sa pescuiesc doar cu 2 bete , la care bat ar trebuii sa renunt , din cele 3 expuse de mine mai sus?
Multumesc anticipat.

la marker!
chiar..... marker-ul este socotit ca fiind a 3-a lanseta?(cum se taxeaza?)
...daca tot vorbim de fire bagate in apa...
Ultima oară modificat 31 Ian 2010 14:30 de către
DODO27, modificat 1 dată în total.
Pestele care lupta impotriva curentului, moare electrocutat!
-
zoli1964
- senior member
-
parerea mea este ca toate discutile astea nar mai avea loc daca sar pescui numai pe sistem C&R cu un numar de standuri bine stabilit dinainte. Adica sa fie stabilit exact numarul de pescari care pot pescui in acelasi timp

Quantum Bait