In atentia moderatorului
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
In atentia moderatorului
Daca tot a-ti facut reguli,ar trebui ca voi administratori sa-le respectati primi.Daca mie mi-ati inchis topicul pt postare de 'up',asa ar fi trebuit sa faceti si cu nea gigi si ceilalti.Mai lasati nepotismele de o parte,ca de aia merge tara asta asa.
Raporteaza neregulile unui moderator sau adminului daca observi una. Nu exista nepotism aici, si chiar dac-ar fi, esti pe tarlaua omului care plateste sa intretina acest sait si inclusiv acest forum. Deci inca odata va rugam, raportati daca vedeti vreo neregula. Moderatorii au grija de forum benevol, si crede-ma, ca nu e usor sa citesti acelasi mesaj zilnic, sau chiar si de 2 ori pe zi...asa cum se obishnuia inainte. Cumva domnia ta ai platit pe cineva sa se ocupe de bunul mers al treburilor aici?! Nu inteleg de ce eshti asa revoltat. Regulamentul este pentru toata lumea, se mai trece cu vederea cate-o chestie, da, e normal. Se inchide un topici din cauza ca s-a dat "UP" dupa doua zile, si se avertizeaza cel care a dat "UP" dupa 4 zile...am dat un exemplu. Dac-ar fi dupa mine, as interzice pe toate forumurile, acest cuvant deja gretzos mie, "UP" .
In sfarsit, n-ar trebui sa stau si sa pierd timpul explicand toate treburile astea aici, credem ca sunt de la sine intelese...dar vad ca nu chiar de toata lumea. De fapt...nu m-am exprimat corect, de toata lumea-s intelese, mai putin de domnia ta ! Am sa postez o bucata dintr-un mesaj scris unui stimabil forumist, cum dealtfel sunteti considerati totzi, din care se mai pot trage ceva concluzii...
"Cred ca intelegi scopul acestui punct din regulament. La cate produse sunt la vanzare, daca isi actualizeaza anuntul la 1-2 zile fiecare user, si la cate topicuri are cate unul la vanzari....inchipuie-ti cat timp tre' sa piarda un moderator sa vada tot. Ca user, cauti ce te intereseaza apoi dai sa le ai pe toate drept citite, ca vanzator, le cauti p-ale tale...dar la moderatori si admini nu se gandeshte nimeni. Chiar si ca simplu user, cand citesc un mesaj si ma intereseaza, zic ceva, sau cumpar, dar sa-l citesc de 2-3 ori in zi, sau poate zilnic ...n-am facut nici o afacere, si unde mai pui ca acel mesaj nu ma va interesa poate niciodata!! "
Inchei aici in speranta ca am fost cat se poate de explicit, si va stau la dispozitie pe PM, daca aveti si alte nelamuriri. Va rog cititzi regulamentul, care este general, pentru toata lumea. Cum majoritatea il pot respecta, cum de nu-l pot respecta 2 sau 3 useri, deoarece, va marturisesc cum ca doar cu 2 useri am avut discutzii de genul celei de mai sus.
Cu respect
In sfarsit, n-ar trebui sa stau si sa pierd timpul explicand toate treburile astea aici, credem ca sunt de la sine intelese...dar vad ca nu chiar de toata lumea. De fapt...nu m-am exprimat corect, de toata lumea-s intelese, mai putin de domnia ta ! Am sa postez o bucata dintr-un mesaj scris unui stimabil forumist, cum dealtfel sunteti considerati totzi, din care se mai pot trage ceva concluzii...
"Cred ca intelegi scopul acestui punct din regulament. La cate produse sunt la vanzare, daca isi actualizeaza anuntul la 1-2 zile fiecare user, si la cate topicuri are cate unul la vanzari....inchipuie-ti cat timp tre' sa piarda un moderator sa vada tot. Ca user, cauti ce te intereseaza apoi dai sa le ai pe toate drept citite, ca vanzator, le cauti p-ale tale...dar la moderatori si admini nu se gandeshte nimeni. Chiar si ca simplu user, cand citesc un mesaj si ma intereseaza, zic ceva, sau cumpar, dar sa-l citesc de 2-3 ori in zi, sau poate zilnic ...n-am facut nici o afacere, si unde mai pui ca acel mesaj nu ma va interesa poate niciodata!! "
Inchei aici in speranta ca am fost cat se poate de explicit, si va stau la dispozitie pe PM, daca aveti si alte nelamuriri. Va rog cititzi regulamentul, care este general, pentru toata lumea. Cum majoritatea il pot respecta, cum de nu-l pot respecta 2 sau 3 useri, deoarece, va marturisesc cum ca doar cu 2 useri am avut discutzii de genul celei de mai sus.
Cu respect

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI