cam nasol asta cu racii, mai ales la bilele cu fishmeal Tibore. Totusi incearca si ridica montura 7-10 cm cu snow-man sau pune un pop-up si NU nadi cu bile vadul! Pescuieste la interceptie si schimba bila cat ma des chiar daca nu sa topit de tot.tibor scrie:Va rog sa-mi spuneti cum folositi boilesuri solubile intr-o balta salbatica plina cu raci? Pana in prezent nu prea am intalnit o acumulare sau o balta salbatica care sa nu aiba raci.
Boilies pentru lacuri salbatice
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Daca e sa facem afirmatii raportandu-ne strict la o balta salbatica...cea mai buna solubila e porumbul, urmata de momeala vie , etc...a sa nu uit daca cele enumerate mai sus "nu merg" in ultima instanta merge si bila solubila sau cel mai bine schimba locatia... , iar aici ai doua variante: ori o balta salbatica la care prinzi la ce am enumerat eu mai sus , ori o balta "consacrata" unde poti experimenta ce solubila vrei tu...
Ultima oară modificat 04 Feb 2010 21:47 de către Patapuf, modificat 1 dată în total.
Uite si un articol din care te poti edifica mai bine...http://www.xxx.ro/articole/arta-sem ... rison.html
Ps: Poate ne spui si noua locatia....sa vedem cit de "salbatica" e balta....
Ps: Poate ne spui si noua locatia....sa vedem cit de "salbatica" e balta....
Ultima oară modificat 04 Feb 2010 22:35 de către Patapuf, modificat de 2 ori în total.
Tocmai asta discutam, sa adaptam un boilies astfel incat sa fie pe placul pestelui acolo unde nu este 'invatat' cu asa ceva.Patapuf scrie:Daca e sa facem afirmatii raportandu-ne strict la o balta salbatica...cea mai buna solubila e porumbul, urmata de momeala vie , etc...a sa nu uit daca cele enumerate mai sus "nu merg" in ultima instanta merge si bila solubila sau cel mai bine schimba locatia... , iar aici ai doua variante: ori o balta salbatica la care prinzi la ce am enumerat eu mai sus , ori o balta "consacrata" unde poti experimenta ce solubila vrei tu...
Buna treaba asta cu schimbatul locatiei, oare de ce nu mi-a trecut prin cap?
[quote="Marius_bn
Dupa cum am specificat si in cadrul altei postari, este vorba de lacul de acumulare Firiza, jud. Maramures.
La Peris scoteam si snow-man-ul 'sculptat' de baietasi. Al dracului raci, cred ca se urcau unul peste celalalt [/quote]
Corect
Atunci pastreaza bilele pentru Peris, e pacat sa faci risipa
Dupa cum am specificat si in cadrul altei postari, este vorba de lacul de acumulare Firiza, jud. Maramures.
La Peris scoteam si snow-man-ul 'sculptat' de baietasi. Al dracului raci, cred ca se urcau unul peste celalalt [/quote]
Corect
Atunci pastreaza bilele pentru Peris, e pacat sa faci risipa
Am incercat multe metode si cel mai bun a fost sa inlocuiesc bila cu alune tigrate Problema cu naditul este, ca orice ai arunca - sa fie dulce,puturos - racii imediat apar si devoreaza tot. Parere personala,intr-o balta salbatica nu prea este indicat sa scoti lansetele si sa tot verifici montura
Hardwoods Green Tribal
Aps Tg. Secuiesc
Aps Tg. Secuiesc