Boilessuri testate de vanzare
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Pilbak Levente
- member
Boilessuri testate de vanzare
Salut!Un prieten care are mai mult timp si multa experienta in facut boilessuri are de vanzare boilessuri de cea mai buna calitate din mixuri senzor,Nutra,etc si parte lichida foarte bogata!Vinde la 80 lei kilogramul.Valabil in Cluj
Numar de contact pentru lamuriri suplimentare:074xx50965 Ady
Numar de contact pentru lamuriri suplimentare:074xx50965 Ady
Asteptam primavara
- marius.tim
- veteran
Re: Boilessuri testate de vanzare
Sa intre si sa dea detalii,despre mixuri,partea lichida etc.Asa ceva nu se vinde ca si cartofii la piata!!!No ofense, dar au fost multe cazuri cu pescari care s-au tzepuit.
Team Select Bait Romania
-
Pilbak Levente
- member
M-am tot rabdat sa postez pararea mea despre stiinta asta super-evoluata a boilies-ului. Cati dintre cei care citesc acest forum au habar de continutul atat de elaborat al mix-urilor sau cat de mult ii ajuta "reteta" in alegerea unei marci pentru pescuitul de zi cu zi? De ce naiba e asa de complicat ori, mai bine spus, de ce complicam atat de mult lucrurile? Eu sa fiu producatorul unui boilies care sunt convins ca prinde peste as oferi cate un esantion gratuit de test tuturor celor interesati iar apoi as umple o pagina web cu poze ale capturilor, ca asta urmarim de fapt, rezultate nu povestile de pe eticheta. De ce Dynamite Baits nu umple o pagina cu continutul produsului?
-
alex dumitru
- junior member
Domnu' Levente, prietenul dumneata ar trebui sa-si faca forum ca sa vanda la kil, sau sa deschida magazin. Topic inchis pana se stabileste daca are voie sa vanda sau nu...aici!
Multumim pt intelegere!
Multumim pt intelegere!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI